FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu distruge strategia de la Dinamo cu citate din Umberto Eco: "Inteligența are limitele ei, prostia nu" » Critică dur 4 jucători

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 23:17

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a criticat încă o dată strategia abordată în vară de echipa din "Ștefan cel Mare" și face un rechizitoriu dur jucătorilor lui Vasile Miriuță. 

" Dinamo nu are nici atac nici apărare. Situația e un efect al faptului că la Dinamo n-a existat o strategie clară și o stabilitate pe măsură. Dacă nu vrei să cheltuiești, mergi pe principiul de a-ți crește propriii jucători, de a avea răbdare pentru a construi o echipă competitivă. Din păcate, acest program nu s-a întâmplat, cei care s-au ocupat să caute jucători n-au avut nicio competență. 

Eu am mai spus, lumea a zis că exagerez. S-au adus mai mulți jucători care au fost accidentați. Ar trebui să dea de gândit acest lucru. Este o reflecție teribilă a lui Umberto Eco (n.r- celebru scriitor şi filosof italian) : «Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, prostia nu».  Am văzut din nou de ce sunt capabili cei doi fundași laterali, Romero și Oliva, cei doi au scris istoria acestui joc cu CFR Cluj. 

Paul Anton e un jucător care se clatină, dărămâ toată echipa. Steliano Filip este victima faptului că nu se mai lucrează din fragedă copilărie la deficiențele de care dă dovadă. Face prostii nenumărate în apărare și este stingher acolo în stânga. Ar fi fost mai interesant dacă ar fi fost întrebuințat la jumătatea terenului. Când își începe ritmul, Katsikas își rupe picioarele.

Nedelcearu e o victimă, la fel ca Filip, a faptului că nu s-a lucrat cu el încă din fragedă copilărie. Născut talent și aproape sfârșit speranță", a declarat "Procurorul", la TV Telekom Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  21 Noiembrie 2017, 00:04

Marius 72 . Demagogul focos

hmmmm
hmmmm  •  21 Noiembrie 2017, 11:32

Vai cata dreptate are! Stie din proprie experienta banuiesc... la cate perle a scos si cate rautate gratuita ofera de cate ori deschide gura ma mir ca a ajuns la aceasta concluzie. O fi vreunul dintre citatele care nu-i plac si nu le-a citit si nu le va citi vreodata? (Vorba unui alt mare clasic in prostie...)

mere_acre
mere_acre  •  21 Noiembrie 2017, 09:57

băh, dinamooviști ! la voi ie mulț gânditori à la hamangia ! sunt stelist, dar dinu are dreptate !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează