FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică îl ironizează pe MM Stoica după ultimele declarații: "E prea puternic pentru mine, l-am văzut cum sărea prin club"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 22:23

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a oferit o reacție ironică la adresa lui MM Stoica după ce directorul sportiv al FCSB-ului a lăsat de înțeles recent că titlul obținut de Astra în sezonul 2015-2016 a fost obținut conjunctural. 

" MM Stoica e un tip prea puternic pentru mine. Mi-e frică să-i răspund. L-am văzut prin curtea unui club cum sărea. Se bucura ca la goluri, nu vreau să-i răspund, poate mă întâlnesc cu el pe aeroport și cine știe ce se întâmplă", a fost reacția ironică a lui Șumudică, la TV Digi Sport. 

Cei doi au mai avut schimburi tensionate de replici și în trecut, pe vremea când Șumudică se afla pe banca Astrei Giurgiu. 

Actualul tehnician al lui Kayserispor face referire la scandalul izbucnit în urmă cu două săptămâni, când MM Stoica a fost surprins în mijlocul unui scandal de proporții într-un club de noapte din Capitală (detalii, aici)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  22 Noiembrie 2017, 13:22

SUMUDICA ESTE INCOMPARABIL CU AROGANTUL GROBIAN ELIBERAT DIN PUSCARIE CONDITIONAT !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează