FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0

Antrenorul momentului în Liga 1 despre cum a transformat-o pe FC Botoșani într-o forță: "Noi avem trei valori după care ne ghidăm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 23:11

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a explicat după victoria cu CSU Craiova, scor 1-0, care sunt valorile după care se ghidează echipa sa în acest sezon.

"Noi avem trei valori: consecvență, muncă și agresivitate. După aceste lucruri ne ghidăm.

Sunt un antrenor foarte fericit în această seară. Am văzut în teren exact ce am discutat cu băieții. Execuția lui Miron a fost una de moment, dar trebuie să vedem ansamblul general, nu reușita de la gol. E finalitatea unei acțiuni.

Noi am făcut o politică în club ca fiecare să fie corect cu fiecare, cu publicul, cu oamenii. Dacă un om vine la stadion, trebuie să știe ce să vadă la noi. E un mod de abordare pe care vrem să-l facem cât mai evident. Așa vrem să atragem simpatii. Sunt un pic supărat că nu am dat minute până acum și altor jucători care ar merita", a explicat Costel Enache la TV Telekom Sport.

Prima victorie 
a lui Costel Enache în faţa unui antrenor străin, precedentele 7 jocuri încheindu-se două cu remize şi 5 cu înfrângeri

Vezi VIDEO cu golul lui Miron!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
doritor
doritor  •  25 Noiembrie 2017, 17:07

Țuculeso te pricepi la fotbal ca gâsca la pian! Gol din ofsaid plus aut inainte de gol de altfel ca si la Severin,dar rosu pentru Roman cu piciorul in capul lui Briceag si intrarea lui Tincu pe glezna lui Baluta nu-ti spune nimic?!In rest doua echipe egale care nu fac pasul spre exceptional

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  25 Noiembrie 2017, 13:21

Fici5buciștii au tot 3 principii după care se ghidează ... Becali , Ciobandantul și Gigi ...

116530435479785
Anca Toma  •  25 Noiembrie 2017, 12:28

Mai Ciprian Muzzi ,oltenii tai aseara au avut o singura ocazie tot meciul.Hategan le-a mai dat doua lovituri de pe la 16-20 m faulturi vazute doar de ei.Botosanenii au primit galben la fiecare intrare ,in timp ce oltenilor le softea la ureche vorbe frumoase Hategan.Cred ca voi sunteti obisnuiti sa dati gol din off -side cum ati dat in tur golul victoriei.Sa fiti iertati de-al doilea galben la fel in tur Bartra.Si in meciul de ieri n-a iesit nici un fotbalist accidentat.In tur Fulop si Cucu au ratat sezonul asta datorita duritatilor voastre.Daca Botosani nu e furata ca-n codru e ceva-n neregula la voi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează