INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid își apără tronul » Azi, în Emirate, începe a 14-a ediție a Mondialului Cluburilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 12:18

Real Madrid, cvintupla campioană a lumii, poate deveni prima cu două titluri consecutive la Campionatul Mondial al Cluburilor. Madrilenii intră abia în semifinale în competiție, peste o săptămână, și se bat pentru trofeu cu brazilienii de la Gremio. Anul trecut, semifinalele și finala au fost transmise de TVR 1, dar până în prezent nu există un anunț cu privire la ediția din 2017.

Real a fost prima echipă care și-a păstrat titlul de campioană a Ligii în Europa și poate intra în istorie cu încă o premieră. Nimeni n-a reușit să câștige Mondialul Cluburilor sau Cupa Intercontinentală de două ori la rând! Madrilenii țintesc acest record, pentru a-și mai îneca amarul unui sezon dezamăgitor, în competiția găzduită de Emiratele Arabe Unite. Care începe diseară, cu "barajul" pentru "sferturi" dintre Al Jazira și Auckland City, meci care se va juca de la ora 19:00.

Schimbă total clima

Trupa lui Zidane va ajunge duminică în Golf, întrucât nu intră în competiție decât din semifinale. Joacă peste 7 zile cu câștigătoarea duelului dintre Urawa și calificata din meciul de deschidere.

Los Blancos vor avea de trecut peste diferența de 25 de grade dintre Madrid și Abu Dhabi și umiditatea din Emirate. Marele obstacol rămâne însă câștigătoarea Copei Libertadores, Gremio, cu care probabil vor juca finala, pe 16 decembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează