FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a speriat pe toată lumea! Clauza revoluționară pe care un club vrea să o introducă dacă va da un superjucător la FCSB: "Nu îl lăsăm să facă asta!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 17:20

Valeriu Iftime a anunțat că este în discuții avansate cu Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani. Oficialul moldovenilor îi va oferi un răspuns patronului de la FCSB în câteva zile.

În schimb, patronul celor de la FC Botoșani e gata să-i introducă în contract o clauză anticritică. Ar fi ceva nou pentru fotbalul românesc.

"Urmează să vorbesc cu domnul Becali şi să-i dau un răspuns la oferta domniei sale pentru Olimpiu Moruţan. Cred că vrea şi dumnealui să ştie cum să-şi dacă planurile. Dar eu mă simt responsabil pentru Olimpiu şi o să discut cu el, să vedem ce-şi doreşte şi el. Poate nu vrea să meargă.

Dacă decidem că totul e în regulă, o să-i spun domnului Becali să-i treacă în contract o clauză prin care dacă îl beşteleşte o dată, de două ori cum a făcut şi cu alţi jucători, atunci să-l lase să plece în altă parte. Pentru că nu ştii cum reacţionează jucătorul. Unul ca Budescu trece uşor peste vorbe, altul, ca Alibec, pune la suflet şi vedeţi ce i se întâmplă", a explicat Valeriu Iftime pentru TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2017, 13:23

Bai gsp mi-ati cenzurat cuvintul ,,***'' si nu inteleg de ce,fiti profesionist ce dracu!Sau poate va simteati...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2017, 03:19

Morutan nu este nici un superjucator (in orice caz nu la fotbal) iar fostul detinut Becali Gheorghe va besteli oricum fiecare din *** sale dupa bunul plac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Decembrie 2017, 22:38

Ca de obicei botșeniul *** , prestând un joc anemic față de celelalte jocuri în care fundașii calcă pe cap atacanții adverși !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează