FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Modificare majoră în Liga 1 » O echipă se mută pe alt stadion, iar din sezonul viitor anunță o schimbare radicală

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 17:48

Juventus București, "lanterna roșie" a Ligii 1, se pregătește pentru o schimbare importantă începând cu 2018

Echipa antrenată de Marin Barbu își va disputa meciurile de pe teren propriu la Buzău, în detrimentul actualului stadion pe care joacă în Liga 1, "Ilie Oană" din Ploiești.

Varianta stadionului din Buzău a fost pe placul oficialilor lui Juventus încă de la momentul promovării în Liga 1. S-a ales, în cele din urmă, stadionul din Ploiești, în speranța că un oraș cu o importantă tradiție fotbalistică în spate ar atrage multă lume la stadion. Decizia s-a dovedit însă un adevărat fiasco, Juventus disputându-și meciurile în fața unor asistențe rușinoase.

Acum, totul e oficial. Juventus va juca la Buzău începând cu 2018 meciurile rămase din sezonul regulat și partidele din play-out.

Un alt aspect care facilitează schimbarea stadionului este că varianta arenei din Buzău e mult mai puțin costisitoare decât închirierea stadionului ultramodern de la Ploiești.

Săptămâna trecută, oficialii lui Juventus au fost la Buzău și au parafat înțelegerea cu oficialitățile orașului rămas fără echipă în Liga 1 de aproape 10 ani.

În perioada următoare, reprezentanții LPF se vor deplasa la Buzău pentru a face inspecția stadionului și pentru a-și da încuviințarea mutării lui Juventus în noua "casă".

Oficialii echipei bucureștene mai au de făcut mici retușuri la arena din Buzău pentru a fixa anumite detalii deficitare, precum sonorizarea de la stațiile de amplificare și starea gazonului. În plus, masa presei și tribunele vor beneficia de îmbunătățiri. 

Începând de sezonul viitor, indiferent de locul pe care îl va ocupa la finalul actualei stagiuni, Juventus își va schimba denumirea și se va muta definitiv la Buzău.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  07 Decembrie 2017, 09:11

Romica Bunica approves this! :D :D

bianconerri
bianconerri  •  06 Decembrie 2017, 18:20

Din sezonul viitor se mută și cu jocul, la matineu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează