FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚIE

Gigi Becali n-a mai suportat și i-a transmis un mesaj clar lui Șumudică: "Ce treabă ai cu Budescu și Alibec? Lasă-l pe Dică în pace!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 12:08

Gigi Becali a discutat cu Marius Șumudică și i-a transmis fostului tehnician al Astrei să nu mai vorbească despre jucătorii celor de la FCSB sau despre Nicolae Dică.

În condițiile în care Constantin Budescu a fost ținta unor critici ale lui Gigi Becali, iar Nicolae Dică i-a transmis lui Alibec să-și schimbe atitudinea, Marius Șumudică a sărit în apărarea foștilor săi jucători. Gigi Becali a intervenit însă și i-a telefonat lui Șumudică. 

"L-am întrebat «De ce nu-ți vezi de Kayseri? Ce treabă ai tu cu Budescu și Alibec? Vrei să te lase Dumnezeu dacă faci măgării? Lasă-l pe Dică în pace»", a povestit patronul roș-albaștrilor la Pro X.

Acesta a vorbit cu Șumudică și despre incidentele în care tehnicianul român a fost implicat la finalul meciului dntre Kayserispor și Alanyaspor, în timpul ultimei etape din Turcia. 

"I-am spus că e adevărat că are talent de actor, dar ăia sunt cei mai geloși și invidioși. Dacă îi bați și îi mai iei și la mișto, e vai de capul tău", a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Citește și:

» Evenimente ȘOCANTE în Turcia! I-au spart nasul lui Șumudică! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală, imagini incredibile

» Șumudică dă detalii după bătaia din Turcia: "Dacă nu voia să se bată, de ce ne aștepta?" » Șefii adversarilor îl acuză de teatru pe Sumi

» Au apărut noi imagini de la bătaia de la vestiar la meciul Alanyaspor - Kayserispor! Cum a pornit conflictul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Decembrie 2017, 18:05

Nimeni nu trebuie sa mai vorbeasca,doar el,razboinicul luminii poate sa spuna orice despre oricine.El e buricul pamantului.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 Decembrie 2017, 16:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  07 Decembrie 2017, 14:09

Ne bucurăm că baragladina şi-a primit porţia de la turci !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close