FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Armata a reacționat prompt! Ce spun șefii CSA despre împăcarea cu Becali și fuziunea cu FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 17:15

Anghel Iordănescu și Mihai Stoichiță, foști antrenori la Steaua, au vorbit recent despre scandalul Gigi Becali și Armata și au lasat ipoteza unei împăcări între cele două părți.

Generalul Cristian Petrea, președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a reacționat după aceste declarații și a spus că CSA Steaua nu are de când să se impace cu Gigi Becali și să fuzioneze cu FCSB.

"Nu știu între cine s-ar fi purtat genul ăsta de discuții, de fuziuni și așa mai departe. Așa cum am declarat întotdeauna, noi suntem Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noi nu fuzionăm cu nimeni! Noi suntem proprietarii de drept ai mărcii Steaua București, avem drumul nostru și ne dorim să continuăm mai departe. Avem niște obiective de îndeplinit și vrem să mergem să le îndeplinim. Eu nu am participat la alte discuții", a spus Cristian Petrea potrivit TV Digi Sport.

În decembrie 2015, Armata a câștigat dreptul asupra mărcii Steaua, iar CSA și-a înscris echipa de fotbal în Liga 4, la startul acestui sezon, și a anunțat că obiectivul formației este promovarea în sezoane consecutive. În prezent, Steaua este liderul Ligii 4, la egalitate de puncte cu Academia Rapid, dar cu un golaveraj superior.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
936901769693416
Predan Mihai  •  08 Decembrie 2017, 14:35

Succes !

ticbis
ticbis  •  08 Decembrie 2017, 08:31
Postat de martinpen pe 08 Decembrie 2017, 00:41

Pentru ca ti-ai permis sa etichetezi comentariile mele "prostesti" nu te iert, si inchid discutia, dar afirmatiile tale sunt mincinoase. In Spania exista cluburi, care tocmai au fost amendate de Uefa cu milioane de euro, exact pentru ca statul este la conducerea lor, in asociatie, dar e stat... E vorba de Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao and Atlético Osasuna

Vad ca persisti in prostie! Toate cluburile amintite de tine sunt scietati private, au patron/patroni. Daca statul prin diferite metode le sponsorizeaza si le finanteaza cu bani publici, asta nu-i intereseaza pe aia de la UEFA, cata vreme societatile respective sunt de drept privat. Societatile de drept public sunt cele care au ca patron statul, fiind conduse de catre un ministru al guvernului, asa cum e cazul CSA-ului acum. Cluburile alea pe care le-ai enumerat tu au fost amendate de catre UEFA din cu totul alte motive, nu pentru ca ar fi societati guvernamentale! Pune mana pe carte si mai citeste si tu cate ceva din legislatia de drept comercial si juridic, ca esti varza :)))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Decembrie 2017, 08:06
Postat de observator_federal pe 07 Decembrie 2017, 20:45

Băi și când te gândești că dacă se adevereau zvonurile lansate de Iordănescu, Stoichiță și alții privind "fuziunea" Fcsb-CSA, acum gigiștii ar fi lăudat înțelepciunea, echilibrul, pragmatismul etc. armatei... Dar cum "minunea" nu s-a întâmplat, iar încep șlagărele Fcsbiste cu generali burtoși, cu armata fără camioane și fără tancuri, cu "generosul" Gigi care singur bagă bani în fotbal și îi ajută pe toți, cu site-ul UEFA... Tipic Fcsb.

ma amuza altceva, in toata disputa asta, lasand la o parte faptul ca e GRAV daca echipei armatei i se va permite accesul in liga 1 (gasesc ei o metoda, caci romanul s-a nascut infractor!) pe banii publici(adica de ce sa fie sustinuta clona CSA pe banii mei, daca eu tin cu Adunatii Copaceni? )! si anume, despre ce va certati voi inainte sa fi aparut Talpan asta? ca nu a fost asa dintotdeauna! Talpan e de cativa ani! imi miroase mie a fariseism? nu imi ziceti ca atunci cand credeati ca steaua e lui Becali si nu exista fcsb, tot conflictul cu armata etc etc, tineati cu Dinamo!!! adica cum, pana la Talpan si conflict, FCSB era Steaua si brusc dupa, v-au luminat aia? haide ca e amuzant, daca nu ar fi penibil!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează