INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

ULTIMĂ ORĂ Walter Zenga s-a înțeles cu o echipă din Serie A

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 21:48

Walter Zenga se întoarce oficial în antrenorat! Tehnicianul care le-a pregătit în trecut pe Steaua și Dinamo s-a înțeles cu o echipă din Serie A care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Potrivit sportface.it, tehnicianul de 57 de ani a semnat cu Crotone, echipă care se află pe locul 16 în Serie A.

La Crotone, Zenga va pregăti un fotbalist român care a evoluat toată cariera doar în Italia. Este vorba de atacantul Adrian Stoian, care se află la Crotone din 2015.

Ultima echipă antrenată de Zenga a fost Wolverhampton (Liga 2 din Anglia), de unde a fost demis în luna octombrie a anului trecut.

De-a lungul carierei, Zenga a antrenat la New England Revolution, Brera, FC Național, Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Al-Ain, Dinamo București, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Nasr, Al Jazira, Sampdora, Al-Shabab și Wolverhampton.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close