INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HOFFENHEIM - LUDOGOREȚ 1-1

FOTO + VIDEO Keșeru, eliminat direct după o intrare agresivă + Moți, la un pas de bătaie. Ludogoreț s-a calificat mai departe după egalul de la Hoffenheim

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 22:42

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogoreț, e departe de forma arătată în ultimele sezoane, fapt probat și în această seară. 

Atacantul român a fost rezervă în partida pe care Ludogoreț a disputat-o pe terenul lui Hoffenheim, 1-1, fiind introdus pe teren imediat după pauză. 

Keșeru a avut o evoluție modestă, iar în minutul 83 a văzut roșu direct după o intrare agresivă la Bicakcici, pe care l-a lovit tare din spate.

VIDEO cu intrarea agresivă a românului + golurile partidei

Același Bicakcici a fost la un pas de bătaie cu Cosmin Moți, celălalt român de la Ludogoreț, cei doi fiind calmați cu greu de coechipieri.

Ludogoreț a terminat Grupa C pe locul 2, cu 9 puncte, și va juca în șaisprezecimile de finală ale competiției. 

Vezi aici toate rezultatele și rezumatele serii din Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează