INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Deulofeu ar putea pleca de la Barcelona » Două echipe din Serie A îl doresc pe internaționalul spaniol

foto: Guliver/Gettty Images
foto: Guliver/Gettty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 00:30

Atacantul Barcelonei Gerard Deulofeu ar putea reveni în această iarnă în Serie A.

Potrivit publicației Calciomercato, Deulofeu este dorit de Napoli. Formația antrenată de Maurizio Sarri consideră că internaționalul spaniol ar putea fi o alternativă la Jose Callejon și Lorenzo Insigne. Cu toate acestea, aceeași sursa mai sus amintită susține că transferul s-ar putea face numai dacă Emanuele Giaccherini ar părăsi în această iarnă gruparea italiană.

18 meciuria bifat Deulofeu în tricoul Milanului în toate competițiile reușind 4 goluri și 3 assist-uri

Pe lângă Napoli, Deulofeu mai este dorit în Serie A și de AC Milan, formație pentru care a mai evoluat în primăvara acestui an, sub formă de împrumut de la Everton. Internaționalul spaniol ar prefera să revină în prima ligă italiană, el nefiind mulțumit cu statutul său la formația antrenată de Ernesto Valverde din cauza faptului că prinde prea puține minute de joc.

16 partidea disputat Deulofeu în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și 3 assist-uri

1 golîn 4 meciuri a marcat Deulofeu pentru naționala Spaniei pentru care a debutat în 2014

În vârstă de 23 de ani, Deulofeu s-a întors la FC Barcelona în luna iulie a acestui an, catalanii plătind celor de la Everton sumă de 12 de milioane de euro în schimbul său. El mai are contract cu gruparea blaugrana până în iulie 2019 și poate fi transferat de orice formație care achită clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro.

surse: football-italia.net, mundodeportivo.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează