INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli vrea să dea lovitura în iarnă cu un star din Primera Division care a mai jucat în Serie A la o rivală

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 12 decembrie 2017 22:51

Gerard Deulofeu a revenit în vară la Barcelona, dar s-ar putea despărţi din nou, după numai o jumătate de an, de gruparea catalană.

Napoli vrea să-l readucă în Serie A pe fostul mijlocaș ofensiv al Milanului, care nu a devenit un om de bază în echipa lui Ernesto Valverde, aşa cum îşi dorea.

Rai Sport susţine că gruparea din sudul Italiei îşi doreşte să-l împrumute în iarnă pe fotbalistul în vârstă de 23 de ani. Antrenorul Maurizio Sarri îl consideră pe spaniol soluţia ideală pentru întărirea liniei ofensive, din care mai fac parte jucători precum Dries Mertens şi Lorenzo Insigne.

Barcelona l-a răscumpărat în vară pe Gerard Deulofeu pentru 12 milioane de euro, de la Everton, care îl împrumutase sezonul trecut la Milan. Deulofeu a jucat 17 meciuri şi a marcat patru goluri pentru gruparea de pe San Siro în sezonul trecut în Serie A. În actualul sezon din Primera Division, Gerard Deulofeu a jucat în nouă meciuri şi a marcat doar o dată pentru Barcelona.

sursa: SportsMole.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează