INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

La un pas de o eliminare istorică! Inter s-a calificat în sferturile Cupei după un chin de 120 de minute cu o echipă de Serie C

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 00:51

Deși traversează un moment bun în Serie A, unde e lider după 16 etape, Inter Milano a fost la un pas de o eliminare rușinoasă din optimile Cupei Italiei, reușind să se califice in-extremis, în urma loviturilor de departajare, în fața lui Pordenone, locul 5 din Serie C.

După ce nu a reușit să marcheze timp de 120 de minute, Inter s-a calificat cu emoții la penalty-uri, 5-4. 

Cu o formulă în care s-au regăsit numeroase rezerve și fără vedetele Brozovici, Icardi sau Perisici, introduși pe teren abia în repriza secundă, Inter a făcut o partidă deosebit de modestă împotriva lui Pordenone, echipă din Serie C.

Formația antrenată de Spalletti a făcut o primă repriză slabă, fiind chiar la un pas să primească gol după o fază în care Pordenone a lovit bara.

Nerazzurii au fost fără idei și în repriza secundă, Pordenone rezistând și trimițând meciul în prelungiri.

Acolo, Inter și-a continuat prestația ștearsă de pe parcursul meciului și nu a reușit să dezintegreze apărarea supraaglomerată a echipei din micuțul oraș din Friuli.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Inter a evitat in-extremis eliminarea. Pordenone a revenit după ce a ratat două penalty-uri, a trecut în avantaj, iar Vecino, fotbalistul celor de la Inter, s-a văzut în situația de a executa pentru ca nerazzurii să rămână în meci. A făcut-o cu emoții, după ce Perilli, goalkeeper-ul oaspeților, a fost la un pas să pareze. 

Pordenone a ratat apoi, iar Nagatomo a transformat penalty-ul decisiv care o duce pe Inter în sferturi, acolo unde va juca cu marea rivală AC Milan sau cu Verona. 

În turul precedent, Pordenone produsese o altă surpriză imensă, învingând o altă echipă din Serie A, Cagliari, scor 2-1.

Echipele de start:

Inter: Padelli - Nagatomo, Skriniar, Ranocchia, Dalbert (80. Icardi) - Gagliardini, Vecino - Cancelo, Eder, Karamoh (68. Perisici) - Pinamonti (46. Brozovici)

Pordenone: Perilli - Formiconi, Bassoli, Stefani, Nunzella - Burrai, Lulli - Misuraca, Berettoni, Miguel Anguel - Magnaghi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează