FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare de senzație în Liga 1 » Andrei Ivan, la un pas de revenire în România! Krasnodar și-a dat acordul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 12:21

Atacantul Andrei Ivan, 20 de ani, este gata să revină în Liga 1, la 6 luni de la transferul la Krasnodar.

Fostul jucător al celor de la CSU Craiova nu s-a adaptat în Rusia și ar putea reveni la echipa lui Devis Mangia sub formă de împrumut. Conducerile celor două cluburi au ajuns la un acord pentru cedarea atacantului, potrivit Fanatik, iar rușii ar urma să suporte integral salariul de 500.000 de euro al jucătorului cumpărat pentru 3 milioane de euro.

Rușii au cerut ca Ivan să fie titular în echipa lui Mangia, iar patronul Mihai Rotaru ar fi cerut timp de gândire, pentru a fi sigur că Ivan poate prinde primul "11" al oltenilor, care au o ofensivă excelentă, formată din Gustavo, Băluță și Mitriță.

2.000.000 €este cota lui Ivan, potrivit transfermarkt.de

Crescut de CSU Craiova, Ivan a bifat doar 76 de minute la Krasnodar. Pentru olteni, Ivan a jucat 101 de meciuri și a marcat 19 goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
ray51
ray51  •  14 Decembrie 2017, 11:23

Ivan credea ca daca il cheama precum 75% dintre rusi, treaba-i ca si rezolvata. Esec semestrial. Asa ca ... inapoi la praz si terci!

1845143592365840
Stelian Trandafirescu  •  14 Decembrie 2017, 09:46

cine va furnizeaza bombele astea cu ivan?acum 2 zile jucaroeul in cauza a declarat categoric ca nu se intoarce in romania ca s-a acomondat cu fotbalul din rusia si ca nu va parasi krasnodarul.eu inteleg sa lucrezi cu colaboratori externi,asta se facea si pe timpul cand am lucrat la gazeta,incurajabdu-i pe tineri cu talent si coloana vertebrala,dar inclinatia de de a devebu cautator de bombe pentru publicatie trebuie categoric exclusa,adica incetarea colaborarii.imi amintesc ca un baiat inaltut in practica la ziar in prezenta mea,ca fusese alocat in biroul meu vorbea cu un alt colaborator de la romania libera si i-a cerut sa i se furnizeze in exclusivitate o stire de ultima ora ca si el ii va furniza una tot atat de exploziva.firesc a primit bomba si el a furnizat o alta bomba total neadevarata de la echi[pa fcmresita de care subsemnatul raspoundea.cum stiam ce se intampla la clubul rossonerilor l-am avertizat ca gazetaria stirista din sport ii este daunatoare pentru el care vroia,ca orice tanar,,,infierbantat de aceasta meserie,sa devina cu adevarat reporter la g.s.nu-i dau numele dar respectivul a disparut de la noi si evident din media.tare as vrea sa stiu adevarul adevarat in cazul ivan de la craiova.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Decembrie 2017, 22:50
Postat de observator_federal pe 13 Decembrie 2017, 18:31

Pe Ivan "nu l-au umflat cu pompa" specialiștii din massmedia fiindcă nu era la FCSB, iar generalul Puiu chiar "l-a sancționat" neluându-l în lot la Euro (cum nu l-a luat nici pe Budescu pe care voi îl vedeți abia acum) ca nu cumva să-i crească prețul... De-asta au rămas toți cu gura căscată că a plătit cineva de afară triplu cât ar fi catadicsit să scoată din buzunar "salvatorul fotbalului românesc, Gigi"... Intoxicați ați fost, așa rămâneți. Tipic Fcsb...

De-asta au rămas toți cu gura căscată că a plătit cineva de afară triplu. Ca sa-l puna sa joace doar 76 de minute. 44776,12 euro minutul!!! Pe semne fiindcă nu era de la FCSB... Intoxicat ai fost, așa rămâi. Tipic observator_federal...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează