FOTBAL  »  Superliga  »  SUSȚINERE

Dică este susținut de un fost campion cu FCSB, după tragerea la sorți din Europa League: "Nu cred că va avea vreo problemă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 13:30

Lucian Sânmărtean, campion în două rânduri alăturie de FCSB, este încrezător că Dică va avea succes pe banca roș-albaștrilor și a vorbit despre confruntările pe care le-a avut cu Lazio pe vremea când evolua pentru FC Vaslui.

În 2011, când Sânmărtean evolua pentru FC Vaslui, gruparea moldoveană a întâlnit Lazio în grupele Europa League, iar ambele meciuri s-au încheiat la egalitate: 2-2 în Italia și 0-0 la Vaslui.

"Am jucat contra lor. Am simţit cât de importante sunt echipele din Italia, cu un fotbal total şi e un adversar dificil pt Steaua. Dică va face faţă oricărei presiuni. Chestiile care se pun în spatele lui sunt nişte chestii fabricate.

Eu cred că Dică nu va avea nicio problemă să facă performanţă cu acest club", a spus Sânmărtean la TV Telekom Sport.

FCSB va întâlni Lazio în șaisprezecimile de finală Europa League, în luna februarie a anului viitor. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează