INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un club din Premier League e foarte aproape să fie vândut unei femei de afaceri pentru o sumă fabuloasă!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 22:44

Actualul patron Mike Ashley şi afacerista Amanda Staveley sunt foarte aproape de a ajunge la o înţelegere pentru vânzarea clubului Newcastle United.

Înţelegerea care este în jurul a 300 milioane de lire poate fi parafată undeva la sfârşitul lunii ianuarie 2018.

Această ştire vine după ce Sportsmail a dezvăluit în exclusivitate că cei doi s-au întâlnit la Londra pentru prima dată săptămâna trecută.

Rafa Benitez şi suporterii au devenit din ce în ce mai preocupaţi de faptul că incertitudinea din jurul preluării echipei de către Amanda Staveley ar putea duce la retrogradarea din Premier League, mai ales dacă nu erau bani de cheltuit în ianuarie. Însă şefa lui Newcastle ar vrea să investească undeva la 30 milioane de lire în echipă dacă se va ajunge la înţelegere. Amanda Staveley e pe cale să devină noua faţă a echipei Newcastle.

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brifcor
brifcor  •  13 Decembrie 2017, 23:13

Ashley sau Amanda don jurnalist "no name" ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează