FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Dică, mari probleme înainte de meciul decisiv cu Viitorul » Antrenorul FCSB nu poate conta pe 5 oameni de bază și va trebui să improvizeze

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 15:52

FCSB și Viitorul se vor duela duminică, de la ora 20:00, în ultima etapă a acestui an. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Meciul va fi unul extrem de important pentru formația roș-albastră. Dacă va pierde iar cu Viitorul, care a bătut-o în tur cu 1-0, FCSB ar putea să termine anul la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj, adica 4 puncte în play-off.

Pentru partida cu formația campioană, Dică ar mari probleme de lot și va fi nevoit să improvizeze, mai ales în defensivă. În plus, tehnicianul roș-albastru va avea dificultăți și în atac, de unde vor lipsi Budescu, Alibec și Teixeira. Pe linia de fund va intra mijlocașul Dragoș Nedelcu, iar tinerii Man, Tănase și Coman sunt cei care  trebuie să-i ofere asisst-uri lui Gnohere.

Echipa probabilă FCSB: Fl. Niță - Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Astfel, din echipa tip vor lipsi Benzar, Planici, Teixeira, Budescu și Alibec, jucători care au contribuit la victoriile FCSB în acest sezon.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
adi2008
adi2008  •  15 Decembrie 2017, 11:02

Adevarata problema e lipsa unui antrenor, nu jucatorii indisponibili. Rezultatele contradictorii sunt simptomatice pentru echipele bune cu antrenor slab.

blocatu
blocatu  •  14 Decembrie 2017, 21:37

stati pe spate relaxati toti, mai ales Valentin10 (10 probabil este IQ) ca bate Viitorul!

valentinn10
valentinn10  •  14 Decembrie 2017, 19:32

STEAUA E NUMAI UNA...3- 1...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează