FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Afirmația cu care Gnohere a surprins pe toată lumea: "Chiar nu-l înțeleg!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 22:34

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, e nedumerit de declarația lui Harlem Gnohere, care, deși e lider în topul marcatorilor, a afirmat că nu e interesat de titlul de golgeter al Ligii 1.

"Eu chiar nu-l înțeleg pe Gnohere! De ce spune că nu vrea să fie golgeter? Jucătorii sunt întrebați de anumite lucruri, iar ei tot zic: «nu citim ziarele, nu ne interesează ce se scrie de noi, dacă mă laudă sau mă ceartă», când ei toată ziua stau pe internet. 

Cu siguranță că Gnohere își dorește titlul de golgeter. El este un luptător și un marcator. Chiar dacă a ieșit accidentat în meciul cu Botoșani, cu siguranță va juca cu Viitorul", a spus Duckadam, la TV Digi Sport.

12 goluriîn 19 meciuri reușit Gnohere în actuala ediție de Liga 1. E urmat în clasament de Țucudean, care are 11 reușite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  15 Decembrie 2017, 10:49

Fi tare Harlem, curaj si noroc ca ai sanse la 24 de goluri campionatul asta...

vasglo
vasglo  •  14 Decembrie 2017, 23:13

Stire care iti spune ca nu merita sa fie citita! Mai sunteti neamule, jurnalisti precum asta??..-:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează