FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un jucător dinamovist a devenit ținta glumelor în vestiar: "Mai ai două zile ca să te accidentezi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 21:41

Constantin Nica (24 de ani) a devenit ținta glumelor în vestiarul lui Dinamo din cauza minute puține jucate până acum în tricoul "câinilor", după accidentările suferite.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Nica înaintea meciului de luni, de la ora 20:00, din deplasarea de la ACS Poli Timișoara.

"El a avut o pauză foarte lungă de aproape un an în care nu a jucat din cauza unei accidentări. Apoi, când intri într-un efort susținut și vrei să revii cât mai repede, ajungi să te grăbești și astfel intervin tot felul de accidentări.

O dată a avut probleme la gambă, o dată la spate, dar, acum, de 10 zile, este ok și nu mai are niciun fel de probleme. Chiar am glumit azi cu el și i-am spus: «Mai ai două zile până la meci ca să te accidentezi (râde)»", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Nica mai are contract cu noi până la vară, atunci va expira împrumutul de la Atalanta. Chiar i-am spus azi ca, dacă după pregătirea de iarnă nu este cum vreau eu, ca la carte, îl fac pachet și-l trimit înapoi în Italia. Dincolo de glume, nu știu, sincer, ce e cu problemele astea medicale"
Ionel Dănciulescu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
vicol_vali
vicol_vali  •  16 Decembrie 2017, 08:44

Este jucător bun. Dinamo are jucători buni. 11: Brănescu - Ștefan Radu (Nica), Nedelcearu, Romera - Mahlangu, Budescu (Patrick Petre-Budescu este bețiv uitați-vă ce ochi are), Sânmărtean out- - bețiv. - Filip, Hanca, Nemec, Rivaldinho. Mai trebuie unul. Să fie 12. Dinamo!!!

fangigi
fangigi  •  15 Decembrie 2017, 23:02

Asta a plecat in Italia binemersi si a revenit o epava!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează