INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Maradona o sfătuiește pe Real să scape de Bale! Ce înlocuitor propune

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 22:09

Dacă în precedentele două sezoane Real Madrid a dominat fotbalul european, câștigând de două ori trofeul UEFA Champions League, sezonul acesta trupa lui Zidane are un regres.

Echipa este abia pe locul 4 în campionat, iar în grupele UCL s-a calificat în optimi doar de pe locul 2. În acest context, legendarul Maradona îi sfătuiește pe oficialii clubului să îl vândă pe Gareth Bale și le propune un jucător care a explodat în ultima perioadă.

Într-un interviu acordat spaniolilor de la AS, argentianul a declarat că l-a propus pe Mbappe la Real: "I-am spus lui Florentino (n.r. – Perez, președintele Realului) să îl transfere pe Mbappe, dar mi-a zis că îl are deja pe Cristiano Ronaldo". 

Întrebat de jurnaliști cum l-ar afecta aducerea lui Mbappe pe Bale, acesta a răspuns: “Bale? Să îl vândă, deși e puțin probabil ca Florentino să facă asta. Dar cred că ar trebui să îl transfere pe Mbappe. El e viitorul, poate crește și depăși mulți jucători". 

Gareth Bale nu are un sezon grozav, fiind măcinat de accidentări. Galezul a bifat doar 11 prezente până acum, însă a revenit de curând si a marcat golul victoriei în semifinala cu Al Jazira de la Campionatul Mondial al cluburilor.

În schimb, Mbappe, care urmează să împlinească 19 ani pe 20 decembrie, are un sezon excelent după împrumutul de la Monaco la PSG. Internaționalul francez a marcat până acum 6 goluri în 13 prezențe în Ligue 1 și 4 goluri în 6 apariții în UCL. Pe lângă goluri, acesta mai are si 4 pase de gol în campionat și 3 în UCL.

Surse: skysports.comwalesonline.co.ukdailystar.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  16 Decembrie 2017, 04:36

Mai degraba Dybala, Mbappe e tanar si nelinistit si o sa se piarda pe parcurs, cred eu... nu-l vad sa aibe un caracter puternic, e mai mereu printre vedete si s-a miscat bine, important e sa fie consistent... ramane de vazut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close