FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-1

Costel Enache a explicat de ce l-a ținut pe bancă pe giuvaierul Moruțan: "Am vrut să pregătim o surpriză"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 22:04

Costel Enache a făcut analiza meciului pierdut de FC Botoșani pe terenul Astrei, scor 1-2, și a explicat de ce a început cu Olimpiu Moruțan rezervă.

"De trei meciuri nu legăm nimic. Nu ne concentrăm în anumite faze. Astăzi am avut câteva ocazii, am egalat, n-am avut probleme, am fost mereu peste adversar, dar am interpretat greșit o fază și ne-a costat. Jucătorii au încercat să facă ce am discutat. Nu jucăm singuri, adversarul a fost bun, s-a descurcat foarte bine în defensivă. Poate dacă am fi avut mai multă luciditate la finalizare ar fi fost altceva.

Pe Moruțan l-am ținut pe bancă pentru că e un copil și are o grămadă de meciuri jucate în această toamnă. Nu l-am simțit cu un tonus OK. Am vrut să pregătim o surpriză în partea a doua și să ne folosim de el. Am reușit asta", a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

"Nu știu ce se întâmplă cu noi. Sperăm să venim după vacanță mult mai concentrați. Simțeam că putem mai mult, dar nu știu ce s-a întâmplat. Acum va trebui să vedem ce face Dinamo, dar nu ne gândim la meciul lor, trebuia să ne gândim la jocul nostru din această seară" 
Olimpiu Moruțan, mijlocaș FC Botoșani

"A fost o perioadă puțin mai dificilă. Sper să strângem rândurile și să revenim mai puternici după vacanță. Ne vom uita și la meciul lui Dinamo de la Timișoara, dar până la urmă noi suntem vinovați pentru punctele pierdute. Totul depinde doar de noi. Am practicat un joc bun până acum, putem rămâne în play-off"
Alberto Cobrea, portar FC Botoșani

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  16 Decembrie 2017, 08:26

Acum e giuvaier? de ce? ca il ia jiji la fcsb? Halal ziaristi aveti in redactie..

roadghost
roadghost  •  16 Decembrie 2017, 00:34

Giuvaerul e din ce in ce mai putin auriu iar in ultimele meciuru ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  16 Decembrie 2017, 00:27

Giuvaierul !!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHA....nu mai aveti limite!In curand o sa-i spuneti ...Colierul de turcoaze !!!:))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează