FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță sare la gâtul contestatarilor după ultimele acuzații: "Aceste culori îi deranjează pe unii"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 15:50

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, nu înțelege de ce unii antrenori din Liga 1, precum Ionuț Popa sau Eugen Neagoe, i-au acuzat pe "câini" în ultima perioadă că au fost favorizați de arbitri. 

"Nu ştiu ce se tot vorbeşte de arbitraj. Cu Iaşi a dat Steliano gol valabil, 11 metri clar la Salomao, la Sepsi a dat primul gol Nemec, al doilea gol din fază fixă, al treilea l-a dat Salomao de pe 16 metri, şut. Cu Voluntari am dat două goluri din faze fixe. Despre ce arbitraj vorbim aici?

Hai să nu luăm din meritele jucătorilor lui Dinamo. N-am dat nici un gol din ofsaid de când sunt aici sau dintr-un penalty despre care să zici că nu a fost. Dar culorile alb-roşu poate îi deranjează pe unii. Noi, antrenorii, să ne vedem în primul rând de echipa noastră şi de jocul nostru, să lăsăm arbitrajul în pace", a declarat Miriuță, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc azi. 

Vezi și: Două nume grele de la o rivală, după care tânjește Miriuță: "Mâine i-aș lua"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
159273521119211
Florin Popescu  •  17 Decembrie 2017, 09:31

POPA SA NU UITE CUM STA CAND JOCA CU FCSB,INTRA IN VESTIAR SI LE SPUNE BAIETILOR STATI LINISTITI CA NU NEA DAT NICIODATA MAI MULT DE 8 GOLURI,ASA CA CIOCUL MIC FAPTURA CU MUSTATA CA *** NICI FIRE IN MUSTATA NU AI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Decembrie 2017, 22:10

vrajeala pe fata,toata lumea stie ca dinamo e rusinea rusinii,echipa ajutata de arbitri si de altii !

suzana2a
suzana2a  •  16 Decembrie 2017, 20:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează