FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - DINAMO, LUNI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Atenție la Vașvari! De ce îi sperie mijlocașul Timișoarei pe dinamoviști

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 09:00

 Mijlocașul Timișoarei, Gabriel Vașvari, are trei victorii în meciurile directe cu ”câinii” și două goluri în ultimele partide.

"Câinii" întâlnesc luni pe Poli Timișoara, iar în echipa lui Ionuț Popa este un jucător care a pus mai mereu probleme "câinilor" ori de câte ori s-au întâlnit.

Închizătorul Gabriel Vașvari, 31 de ani, a adunat opt partide împotriva bucureștenilor, în tricoul celor de la Botoșani și Poli Timișoara, și a câștigat de trei ori, a scos două remize și a pierdut de trei ori. Mai mult, jucătorul Timișoarei a marcat și două goluri în poarta lui Dinamo, ambele din penalty, de fiecare dată victorie pentru echipa lui Vașvari.

În ultimul meci direct din sezonul acesta, Poli Timișoara a câștigat în Ștefan cel Mare, 2-1, iar Vașvari a deschis scorul din penalty în minutul 37.

3 victorii, 3 înfrângeri, 2 egaluri e palmaresul lui Vașvari cu Dinamo

28 de goluriîn 151 de meciuri a marcat Vașvari în Liga 1, all-time

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează