FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

Dan Petrescu, extrem de nemulțumit după 1-2 cu Craiova: "Meritam un egal, au fost faze controversate și ei au stat pe jos"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:48

Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de rezultatul de la Craiova, unde CFR Cluj a pierdut cu 1-2 în fața lui CS U, susținând că echipa sa a fost dezavantajată de centralul Istvan Kovacs.

"Cred că meritam cel puțtin un egal, mai ales că au fost faze controversate, au fost două faze clare la care ne-au dezavantajat. La primul gol n-a fost corner și apoi a fost penalty la Gustavo, a preluat mingea cu mâna în careu.

Dacă intram cu 0-0 la cabine era foarte greu pentru Craiova, trebuia să iasă la joc în repriza a doua. Așa, ei s-au apărat, au stat pe jos, au dat în tribune", a spus Dan Petrescu la Look TV.

Tehnicianul clujenilor susține chiar și după această înfrângere că echipa sa este mulțumită, în condițiile în care obiectivul este calificarea în cupele europene.

"Suntem mult mai bine decât ne așteptam. Nu e obiectivul meu să iau campionatul. Dacă vom reuși e foarte bine, dar obiectivul meu e să mergem în cupele europene", a adăugat Dan Petrescu.

"Craiova are un mare avantaj față de celelalte echipe, joacă mereu în 12 cu acest public"
Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
daniaania
daniaania  •  18 Decembrie 2017, 11:13

Din pacate noi nu prea am jucat in prima repriza si am facut greseli. In a doua nu prea am reusit mare lucru. Ne trebuie atacant. Sper la transferuri in iarna. HAI CFR.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Decembrie 2017, 16:59
Postat de haideusicfr pe 17 Decembrie 2017, 10:58

Dan Petrecu are jucatori foarte buni in lot. Nouvier si Balde au ajuns rezerve de lux. Minca a fost dat afara. Echipa joaca pragmatic dar mai slab ca anul trecut.

Asa mi se pare si mie. Mie-mi placea Conceicao.

mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 13:53

Lasa Danute,ca daca nu se retragea Craiova in aparare-si daca Baluta nu s-ar fi cerut la olita-cred ca mai luati!Nu uita ca inainte de gol,mingea l-a lovit in cot pe Vera! Asta nu inseamna ca nu sunt de acord, ca FCSB-ul are arbitraje suspect de prietenoase si ca "investitorul" cel galagios nu va face "totul" ,ca sa mai cumpere un titlu de campioana pentru echipa lui!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează