SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Motivul pentru care Adidas și Simona Halep au rupt colaborarea

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 18:06

Simona Halep, liderul din clasamentul WTA, nu îşi va prelungi contractul cu sponsorul tehnic german Adidas. Informaţia a apărut sâmbătă în presa internaţională şi a stârnit rumoare în rândul pasionaţilor de tenis.

Multă lume nu înţelege cum o firmă de anvergura Adidas nu reuşeşte să prelungească contractul cu liderul mondial din tenisul feminin, iar o posibilă explicaţie a venit azi din partea publicaţiei welovetennis.fr.

" Simona Halep a cerut mai mulţi bani", au scris aceştia, care afirmă că Adidas nu ar fi putut să menţină contractul cu Garbine Muguruza (2 WTA) dacă i-ar fi satisfăcut Simonei Halep toate pretenţiile financiare.

Contractul dintre Simona Halep și Adidas data din 2014, românca îmbrăcând pentru prima oară echipamentul firmei germane la partida de FED Cup Serbia de acum trei ani.

Până să semneze cu Adidas, Simona Halep a fost reprezentată de Lotto, Lacoste şi Fila. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
itrobert
itrobert  •  20 Decembrie 2017, 09:57
Postat de martinpen pe 18 Decembrie 2017, 10:00

la US Open in 2011, Halep avea Adidas... Mai cititi... ca de-aia aveti internet gratis... Ziaristi copy-paste

Cred ca stii ca poti cumpara orice echipament pe bani proprii si sa nu intri in conditii contractuale (ca la telefonia mobila)... Ce spui tu nu reprezinta ca era sub contract cu ei, ci doar ca le folosea echipamentul...

martinpen
martinpen  •  18 Decembrie 2017, 10:00

la US Open in 2011, Halep avea Adidas... Mai cititi... ca de-aia aveti internet gratis... Ziaristi copy-paste

gilos
gilos  •  18 Decembrie 2017, 08:50

Cu cine semneaza Halep in sezonul urmator ? Sper ca nu alege un brand de cacao, cum a ales FRF pt nationala de fotbal, Joma..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează