FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Dică exultă după victoria cu Viitorul: "Nu le-am dat șanse adversarilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 22:13

Nicolae Dică a vorbit despre partida câștigată de FCSB în fața Viitorului, scor 2-0, și confirmă faptul că Gigi Becali îi va prelungi contractul.

"Băieții merită felicitați. În prima repriză am reușit să ținem de minge. Cred că am avut puține probleme după ce am marcat golul, când cei de la Viitorul au încercat să recupereze mingea din terenul nostru.

În repriza a doua le-am spus băieților să facem marcaj în careu când e mingea la margine și să încercăm să jucăm pe contraatac. Nu le-am dat multe șanse celor de la Viitorul să marcheze". 

...despre prelungirea contractului: "Domnul Becali m-a sunat astăzi la prânz și mi-a spus că-și dorește să prelungească contractul pe încă un an. Au fost multe speculații în ultima perioadă că m-ar da afară".

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 Decembrie 2017, 11:21

esti un mare nesimtit, dica! meciul asta trebuia sa se termine cel putin 5-1 pentru viitorul. golul lui momcilovici a fost cadou de sarbatori?!

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Decembrie 2017, 11:07

Eu am vazut un fotbal la o singura poarta.

hmmmm
hmmmm  •  18 Decembrie 2017, 11:04

Nu stiu la ce meci s-a uitat baiatul asta, probabil ca a avut un televizor si a vazut Barca cu Deportivo... Daca Viitorul nu a avut vreo sansa aseara, ma intreb cum va arata un meci in care adversarii vor avea sanse - probabil ca Steaua nu va iesi din careul de 6 metri...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează