INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Emre Can ar putea-o părăsi pe Liverpool » Este ademenit cu un salariu enorm în Serie A

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 23:45

Mijlocașul defensiv al lui Liverpool, Emre Can, ar putea ajunge la Juventus Torino.

Potrivit publicației Goal.com, Can se află în topul listei de transferuri a antrenorului Massimiliano Allegri, care dorește să își întărească zona centrală. Deși au apărut în presa internațională zvonuri potrivit cărora Juventus s-a înțeles atât cu Liverpool cât și cu Emre Can, cele trei părți au negat acest lucru.

Contractul lui Can cu Liverpool expiră la sfârșitul acestui sezon, iar negocierile privind prelungirea actualei înțelegeri au stagnat luna trecută, astfel că jucătorul va intra în ultimele șase luni de contract și va putea semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract.

Juventus ar fi de acord să îl aducă în vară, mai ales că i-a promis un salariu anual de 4,5 milioane de lire sterline. În cazul în care va accepta oferta, germanul va deveni printre cei mai bine plătiți jucători din lot, doar Miralem Pjanici, Paulo Dybala și Gonzalo Higuain câștigând mai mult.

În vârstă de 23 de ani, Emre Can a venit la Liverpool de la Bayer Leverkusen în iulie 2014 pentru 12 milioane de euro. Internaționalul german este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 22 de milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează