INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis a refuzat o ofertă incredibilă din China! Ce planuri de viitor are atacantul chilian

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 23:48

Atacantul lui Arsenal, Alexis Sanchez, s-a hotărât în privința viitoarei sale destinații. Potrivit presei din Anglia, este decis să semneze cu Manchester City, grupare pregătită de fostul său antrenor de la FC Barcelona, Pep Guardiola.

Aceeași sursă susține că, pentru a colabora din nou cu Guardiola, atacantul chilian ar fi refuzat un salariu anual de 21 de milioane de lire sterline de la Hebei China Fortune, grupare care activează în prima ligă chineză.

Sanchez a fost aproape de Manchester City și în vara acestui an. "Cetățenii" au oferit atunci 60 de milioane de lire sterline, sumă respinsă de oficialii londonezi. Manchester City nu este singura echipă care îl dorește pe Sanchez. Atacantul chilian se mai află și pe lista celor de la PSG și Real Madrid.

În vârstă de 28 de ani, Sanchez a venit la Arsenal de la FC Barcelona în iulie 2014 pentru aproximativ 39 de milioane de lire sterline. Înțelegerea atacantului chilian cu "tunarii" expiră în vara acestui an, iar din ianuarie el intră în ultimele 6 luni și poate semna cu orice formație din postura de jucător liber de contract. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 58,5 milioane de lire sterline.

17partide a bifat Sanchez în acest sezon în toate competițiile, reușind 5 goluri și 4 pase de gol

sursa: express.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează