FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Turcia » Cosmin Contra i-a vizitat pe steliști în cantonament » Ce decizie ar putea lua

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 11:05

FCSB a fost vizitată miercuri seara în cantonamentul din Turcia de nimeni altul decât selecționerul Cosmin Contra, care a supervizat ședința de pregătire a lui Nicolae Dică. 

Așa cum a promis încă de la începutul iernii, "Guriță" a mers în Turcia pentru a fi aproape de toate echipele importante din Liga 1. Selecționerul s-a întreținut amical cu Nicolae Dică, MM Stoica, Marius Ianuli, iar apoi i-a salutat pe jucătorii roș-albaștrilor. 

În zilele următoare, Contra ar putea veni din nou în cantonament pentru a purta o serie de discuții individuale cu internaționalii din lotul lui Dică, dar și cu jucătorii care nu au cochetat până acum cu prima reprezentativă, dar care sunt în vederile antrenorului naționalei. 

La antrenamentul din această dimineață, cantonamentul steliștilor a fos vizitat din nou de oameni din staff-ul naționalei. De data aceasta, secunzii Jerry Gane și Leo Toader au fost prezenți la antrenament. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  11 Ianuarie 2018, 12:27

Probabil a fost in Ghencea sa-i viziteze pe stelisti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează