FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi în Țara Minunilor » 11 jucători comparați de Becali cu supervedete: de la "Messi al portarilor" la "Makelele al Stelei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:14

Gigi Becali, patronul FCSB, a găsit întotdeauna porecle sau comparaţii ca să le supradimensioneze imaginea şi cotele preferaţilor săi, însă de multe ori a dat mari rateuri.

Clasici şi supervedete, multe de carton

  • "Poate o să râdeţi de mine, dar Lovin a fost Makelele al Stelei! Acum realizez asta, văzând cum merg lucrurile la Real Madrid după plecarea lui Makelele, care închega echipa. Nimeni nu m-a crezut şi ascultat, toţi antrenorii, de la Hagi la Lăcătuş, aveau ceva cu Lovin", s-a confesat patronul în noiembrie 2009.
  •  "Tudose ăsta e noul Goian. Urcă precum marii fundaşi", a spus Becali despre Alex Tudose înainte de a-l face "bagabont" şi "nu e de Steaua în veci".
  • "Nea Gigi mi-a zis că semăn cu Mirel Rădoi", a povestit Mihai Onicaş în 2009. 
  • "Am fost şi l-am văzut la antrenament. Florentin Matei va fi noul Hagi, cred că peste câţiva ani o să iau 70 de milioane de euro pe el", a afirmat patronul în iulie 2010. Când a vrut să scape de el, acelaşi Becali afirma: "Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul!".
  • "Andrei Ionescu mi-a fost recomandat de Piţurcă, mi-a zis că e noul Balaci", a spus Becali imediat după ce a perfectat tranzacţia ex-olteanului.
  • "Răduţ o să-l întreacă pe Xavi! O să am eu grijă să fie aşa", a clamat Becali în vara 2010. Ulterior, l-a comparat şi pe Cristi Tănase cu Iniesta!
  • "Ovidiu Popescu e perla mea, ca mijlocaş e Lampard, iau 25 de milioane de euro pe el. E atât de puternic, el aleargă în lateral cu adversarul şi îl dă uşor la o parte, parcă îi zice: "Lasă mingea, tu n-ai faţă de ea!". Îşi deraiază adversarii de pe calea ferată", a spus Gigi în 2016.
  • "Andrei Vlad este Messi al portarilor, un fenomen, va fi cel mai bun din lume. E mai bun ca Donnarumma! I-am pus clauză de reziliere 30 de milioane de euro", a declarat Becali în iulie 2017.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală care sunt ceilalți jucători pe care Becali i-a ridicat în slăvi și a dat rateuri și o întreagă analiză a acestora!

 
Becali în Țara Minunilor

Gigi în Țara Minunilor ---->> http://bit.ly/2D5v4La 11 jucători comparați de Becali cu supervedete: de la "Messi al portarilor" la "Makelele al Stelei" ------>>>> http://bit.ly/2D5v4La

Posted by Gazeta Sporturilor on 12 Ianuarie 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
petre47
petre47  •  14 Ianuarie 2018, 09:10

Intrebare: daca FCSB are atatea valori, dece joaca in halul in care joaca?

328564457623560
 •  13 Ianuarie 2018, 14:48

Ideile si parerile gretzosului nu se pot comenta! Sant de prisos!

275435796128557
Marian Valeanu  •  13 Ianuarie 2018, 10:17

Nea are un avantaj! Find patron nu trebuie sa treaca pe la medicina muncii caci cine stie ce ar spune pshiologul!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează