INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho, alt război cu Guardiola: oferă 40 de milioane pe starul din Premier League pe care-l vrea Pep » Aproape dublu față de City!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:25

Managerul lui Man. United încearcă să-l răpească pe starul chilian Alexis Sanchez, propunându-i lui Arsenal și un jucător: armeanul Mhitarian.

Se părea că Alexis Sánchez, aflat în ultimele șase luni de contract cu Arsenal, va semna în acest mercato de iarnă cu Man. City. Jucătorul s-ar fi înțeles cu Pep Guardiola pentru un salariu de 14,6 milioane de euro.

Însă oferta lui Pep nu depășește 22,5 milioane de euro. "Tunarii" ar vrea mai mult. Iar José Mourinho vrea să i-l fure de sub nas rivalului din Manchester.

Managerul lui United are o propunere mai bună pentru Arsenal. 40 de milioane de euro, aproape dublu! Incluzând și un jucător la schimb. Armeanul Henrik Mhitarian, pe care Wenger îl urmărea de când evolua la Șahtior.

Salariul lui Alexis nu ar fi deloc o problemă pentru Mourinho. Ar putea să-i dea oricând peste 15 milioane de euro pentru a-l face să uite de proiectul lui Pep la City.

60 de goluri a marcat Alexis Sánchez la Arsenal în Premier League

25 de assisturi are Alexis în trei ani și jumătate în campionatul englez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  12 Ianuarie 2018, 11:27

Mourinho da 40 de milioane ca nu da din banii lui. De cand a venit la MU a cheltuit sute de milioane de lire pe transferuri fara sa faca mari performante. In plus, eu cred ca Sanchez este un om de cuvant care va onora promisiunea facuta lui Pep.

dinamo100
dinamo100  •  12 Ianuarie 2018, 10:57

Dar oare pe Sanchez nu-l intreaba nimeni unde ar vrea sa joace?! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează