SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

La un pas să avem 7 jucătoare pe tabloul principal la Australian Open! Alexandra Dulgheru s-a calificat în ultimul tur al calificărilor + înfrângere pentru altă româncă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 11:18

Alexandra Dulgheru (28 de ani, 190 WTA) s-a calificat în această dimineaţă în ultimul tur al calificărilor de la Australian Open.

Românca s-a impus în două seturi împotriva ucrainencei de 17 ani Dayana Yastremska, scor 7-6, 6-0.

Pentru a deveni a şaptea jucătoare română de pe tabloul principal de la Melbourne, Dulgheru va mai trebui să dispute un meci. Românca se va duela cu  chinezoaica Lin Zhu

Irina Maria Bara (22 de ani, 183 WTA), cealaltă româncă aflată pe tabloul calificărilor, a pierdut în turul II, fiind învinsă de americanca Bernarda Pera (23 de ani, 126 WTA), scor 6-4, 2-6, 3-6, după o încleştare de o oră şi 48 de minute.  

Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu sunt cele 6 românce care vor juca în primul tur la Australian Open (detalii despre adversarele lor, aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gizeh
gizeh  •  14 Ianuarie 2018, 05:16

Merită să intre pe tabloul principal la AO fiind o jucătoare de top 50,dar măcinată de probleme medicale. ....Forza Piti!

itrobert
itrobert  •  13 Ianuarie 2018, 16:18

Care mai e si Alexandru Dulgheru si de ce joaca la fete bai pacalicilor?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Ianuarie 2018, 14:34

Va juca cu Zhu,care o invingea acum 3 luni pe Kvitova. Foarte greu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează