INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO+FOTO Real nu mai iese din criză: înfrângere pe Bernabeu și postul lui Zidane e în pericol! Reacția antrenorului madrilen

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 17:57

Real Madrid a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie, după ce a pierdut astăzi pe teren propriu în fața lui Villarreal, scor 0-1, în etapa 19 din La Liga!

"Sunt sătul să aud doar lucrurile negative ce se petrec la Real! Trebuie să găsim energia pozitivă care să ne împingă înainte". Frustrarea și îndemnul lui Zidane nu au avut ecou în forcingul reușit de Real, ce a bombardat "Submarinul galben" din toate pozițiile.

Dar Villarreal, cu un Asenjo în zi fenomenală, i-a chinuit pe madrileni, 0-1, în frunte cu Ronaldo, ce a ratat enorm în prima repriză!

Transversală din "directă"

Două situații singur cu portarul plus o lovitură liberă, deviată de Asenjo în bara transversală. Nici Isco, Bale și Marcelo nu l-au putut învinge! Los Blancos au solicitat și trei penaltyuri, măcar într-o ocazie (la hențul lui Álvaro González) fiind penalizați de deciziile "centralului" Undiano Mallenco.

Lobul care scufundă

Campioana a confirmat statistica nefavorabilă de după pauză în acest campionat (golaveraj 9-10, față de 23-6 în actul întâi). Șuturile au continuat, Kroos, Ronaldo și Modrici, însă au apărut emoții și-n celălalt careu, cu Bacca și Cerișev aproape să înscrie. Pe contraatac, Villarreal a dat lovitura, Fornals lobându-l superb pe Navas din marginea careului. Și scaunul lui Zizou se clatină teribil. 

Vezi VIDEO cu golul partidei!

1 victorie în ultimele 5 meciuri a reușit Real, 2-0 cu Numancia, în Cupa Regelui. Are 2 eșecuri și 2 egaluri

64 de partide pe Bernabeu fără 0-0 aveau madrilenii. Ultimul fusese pe 26 septembrie 2015, cu Málaga

Cu un meci mai puțin, Real Madrid rămâne pe locul 4 în La Liga, cu 32 de puncte, însă Villarreal s-a apropiat la o lungime de formația lui Zinedine Zidane. Lider e Barcelona care are 48 de puncte.

Explicațiile lui Zidane? "N-am niciuna"

"Mingea nu vrea să intre în poartă și asta e enervant. Totul merge invers, dar noi vom continua să luptăm. Rezultatul e nemeritat și dur, pentru că am avut multe șanse, dar mingea n-a vrut să intre. Mesajul meu e că trebuie să mergem înainte. E un moment prost, nimic mai mult. Nu am nicio explicație. Trebuie să câștigăm neapărat pentru că asta ne afectează mental. Sunt obligat să fiu pozitiv", a fost reacția lui Zidane de după meci.

clasament la liga

Echipele de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro - Modrici, Kroos - Isco - Ronaldo, Bale

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Bonera, Alvaro, Costa - Hernandez - Castillejo, Trigueros - Fornals - Raba, Bacca

 
 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
taunul.
taunul.  •  14 Ianuarie 2018, 13:28

De luni de zile tot spun ca pana nu scapa de Zidane( si va fi foarte greu) Real Madrid nu are nicio sansa in campionat sau cupe, UCL etc. Zidane a primit cea mai buna echipa, cel mai bun lot cu cea mai buna coeziune, continuitate, cea mai buna echipa manageriala. Nu a pierdut jucatori importanti, nu au fost disensiuni,scandaluri, neintelegeri. Asa a mers echipa si s au castigat trofee. Zidane nu a fost niciodata antrenor de nivelul acestei echipe. Tehnica, tactica, stiinta si inspiratia de a folosi jucatorii pe ce post si cand anume, antrenamente de la Zidane... sa fim seriosi. Extrem de slab. Aportul lui a fost doar de a mentine vestiarul in mana. Si acum l a pierdut. El doar a prins cat de cat experienta la acest club, ca de ajutat el echipa....

helena
helena  •  14 Ianuarie 2018, 12:45

App neica ziaristu': in Spania daca echipei ii spui Real spaniolii se vor gandi la Sociedad, sau poate la Betis, sau...., in niciun caz la Madrid!!!

capca1
capca1  •  14 Ianuarie 2018, 12:40

Săracul Penaldo , nu i-au dat arbitrii și lui vreo 5 penalty-uri, poate marca și el un gol !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează