INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Suspiciuni de spălare de bani la vânzarea lui AC Milan, procurorii au intrat pe fir » Cum se apără Berlusconi

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 22:41

Procurorii italieni au deschis un dosar în care cercetează vânzarea clubului AC Milan.

Informația a fost dezvăluită de publicația italiană La Stampa. Potrivit acesteia, autoritățile italiene investighează dacă cei 740 de milioane de euro, plătiți de chinezi fostului premier Berlusconi, au fost supraevaluați cu scopul de a aduce în Italia o sumă mai mare de bani din străinătate.

Niccolo Ghedini, avocatul lui Berlusconi, susține că informația apărută este falsă și a fost dată publicității in scop politic înaintea viitoarelor alegeri generale din Italia, care vor avea loc pe 4 martie și în care partidul condus de Berlusconi, Forza Italia, este principala forță politică de centru-dreapta.

"Evident este un proces de defăimare și acest lucru poate fi explicat doar prin dorința de a influența rezultatul alegerilor. Mai rău este că ieri seară am fost avertizați că această știre va fi publicată în La Stampa. În mod direct, am explicat editorului și unuia dintre jurnaliștii ziarului respectivi că știrea este complet nefondată și falsă, dar informația a fost totuși publicată", a declarat Ghedini.

sursa: thelocal.it

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează