FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Zmărăndescu a povestit cum a ajuns să fie bodyguardul lui Becali: "Când a văzut asta mi-a zis «Băi băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine»"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 18:49

Fostul luptător și bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu (44 de ani), a făcut o serie de dezvăluiri despre cum a ajuns să lucreze pentru patronul FCSB.

"Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii dânsului, în K1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: «Băi băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine». Nici n-am apucat să reacţionez. Şi de-atunci am lucrat împreună", a povestit Zmărăndescu, la TV Digi Sport.

Zmărăndescu n-a uitat nici momentul din 2009, când a fost arestat preventiv după ce a fost implicat în recuperarea mașinii furate a lui Becali.

"Am crescut oarecum împreună. Ca imagine, exceptând ultima parte a relaţiei noastre, totul a fost perfect. Domnul Becali nu e atât de rău pe cât se spune. Face şi lucruri bune, dar da, dă şi cu piciorul şi face totul praf. De atunci nu ne-am mai întâlnit, aşa că nu ştiu ce va fi. Dar e clar că nu-l voi ocoli, educaţia mea nu-mi permite să mă port astfel. Ne vom strânge mâna cel mai probabil. Cu siguranţă nu-l voi evita", a adăugat Zmărăndescu (foto jos) pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  15 Ianuarie 2018, 14:31

Ce ii cerea Becali sa faca?Ca doar nu ii cerea sa ii pazeasca ***?Si de ce avea nevoie de 50 de bodiguarzi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  15 Ianuarie 2018, 11:57

Cei care vorbesc aici despre Zmărăndescu și Becali nu stiu nimic despre scandalul dintre ei. Primul a pierdut tot pentru că s-a considerat fratele nu salariatul lui Becali...Avea credite, avea sala avea club...Peste noapte din Zmărăndescu clubul a devenit Zimbrul...Dar dacă cu Hagi s-a purtat Becali....cum ar fi vrut Zmrăndescu...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  14 Ianuarie 2018, 21:49

Din moment ce ai devenit finu lu Gheara, si l-ai turnat pe Gigi , o eventuala strangere de mana ar fi ipocrizie...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează