FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondenţă GSP din Turcia » GALERIE FOTO + VIDEO Probleme la finalizare pentru jucătorii lui Dică » 3 fotbaliști s-au antrenat separat

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 14:15

Jucătorii de la FCSB, ocupanta locului 2 din Liga 1, se pregătesc intens pentru începerea părții a doua din sezonul regulat.

La antrenamentul desfășurat azi, în cantonamentul din Belek, Turcia, Nicolae Dică i-a supus pe jucători la antrenamente tari, astfel că fotbaliștii au avut probleme în a marca cu șuturi de la marginea careului.

Fundașul Mihai Bălașa și atacantul Florin Tănase s-au antrenat separat, în sala de forță. Nici mjlocașul Mihai Pintilii nu s-a pregătit alături de grup, ci într-un colț al terenului.

FCSB va sta în Belek până pe 18 ianuarie, iar în ultima zi de cantonament va juca un amical împotriva celor de la Olimpik Donețk, de la ora 15:00.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează