FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali iese la atac! "De ce să fie Dinamo în play-off?" » Argumentele patronului de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 20:48

Gigi Becali a recunoscut că nu și-o dorește pe Dinamo în play-off, invocând faptul că aceasta ar fi de partea CFR-ului în lupta pentru titlu. Oricum, programul pe care îl are Dinamo în cele 4 etape rămase din sezonul regular îl face pe patronul FCSB să fie convins de faptul că formația lui Vasile Miriuță nu va prinde play-off-ul.

"Avem meciuri cu Gaz Metan, cu Dinamo - care e meci ușor (râde). Apropo de Dinamo, nu o vreau în play-off. De ce să fie Dinamo în play-off?

Apoi o să-i aud că se dau la o parte, că se supără suporterii pe ei, că ăia vor CFR campioană. Pentru noi e un obiectiv ca Dinamo să nu fie în play-off.

Eu chiar cred că e imposibil să fie acolo. La ce program au, nu cred că au cum să facă mai mult de 3 puncte. Au cu noi, cu Chiajna, Astra și Craiova.

E clar că, dacă intră în play-off, sunt împotriva noastră. Sunt toți geloși pe mine, pe Steaua, pe succesul nostru. Cu invidia asta trăiesc toți", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2018, 15:17

Acum vreo cativa ani-cand credea ca e prieten cu Basescu si nu avea frica de nimeni-simpaticul GG, avea o vorba celebra "He, he, he,umblu la butoane", preluata si de galeria Stelei,in faimosul meci cu Rapid,cu arbitrul "Bricheta":Ole,Ole,am apasat butoanele"!Acum ce-o sa faca "investitorul"ca sa nu intre Dinamo in play off?O sa umble la butoane?Eu cred ca nici nu e nevoie!Doar sa faca liniste, ca Miriuta "lucreaza"!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  16 Ianuarie 2018, 13:16
Postat de zizu pe 16 Ianuarie 2018, 10:50

Steaua trebuie sa mai astepte sa promoveze câteva sezoane, ca să o bată pe dinamo

Pai voi existati prin mila lui Badea care are TOT ce inseamna Dinamo, voi sunteti doar rinam0 si atat. Ba chiar si la rinam0 tot Badea e patron ca neghinita nu a achitat datoria catre Badea. Voi nu sunteti in stare macar sa transferati un jucator care costa cat o masina, 30.000 !!!

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 13:08
Postat de andrei.f pe 16 Ianuarie 2018, 10:18

Steaua trebuie să le dea bătuta dinam0viştilor la ei acasă, după model oltenesc, şi bătută şi manită !

Poate la anul in Cupa Romaniei, ca anul asta nu au cum sa se mai intalneasca Steaua si Dinamo..

Vezi toate comentariile (84)
Comentează