FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a "turnat" pe Mihai Stoica: "El vorbește cu Dragoș"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 12:13

Gigi Becali a vorbit despre posibilul transfer al lui Valerică Găman la FCSB și a dezvăluit că de negocieri se ocupă Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei roș-albastre.

"Lui Cristi Tănase și lui Valerică Găman le dau câte 20.000 de euro pe lună, mai mult nu. Cu Valerică nu am discutat pentru că se ocupă MM. El vorbește cu Dragoș, agentul care lucrează la firma lui Victor și Giovani (n.r. Dragoș Sârbu)", a declarat Becali la Pro X.

Mihai Stoica, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor" și eliberat în februarie 2016, are o pedeapsă complementară, care nu-i permite să ocupe funcție pe care o avea când a fost arestat și nici să aibă atribuțile de atunci.

Astfel, MM Stoica nu poate negocia transferul unor jucători la FCSB pentru că ar risca să se întoarcă în închisoare. Cu toate acestea, potrivit declarației lui Becali, oficialul stelist discută cu agentul lui Găman.

"Acum am un salariu mult mai mic, dar nici nu mai am atribuţiile pe care le-am avut înainte. Mai sunt aproape doi ani de zile, după care sper să revin pe poziţia pe care am fost înainte. Am o interdicţie pe care o respect cu sfinţenie. Ce, am înnebunit? E o pedeapsă complementară, e o pedeapsă pe care trebuie să o respect"Mihai Stoica, noiembrie 2017

În vară, MM Stoica a fost plecat în Portugalia pentru a urmări jucători și l-a adus pe Artur Jorge, de la Braga.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
vasglo
vasglo  •  16 Ianuarie 2018, 16:35

Hai, nu-mi spune ca “originalul” a aparut in 2017 si joaca in Liga a 4-a judeteana de amatori, ca te faci de ras!...-

vasglo
vasglo  •  16 Ianuarie 2018, 16:34

Hai, nu-mi spune ca “originalul” a aparut in 2017 si joaca in Liga a 4-a judeteana de amatori, ca te faci de ras!...-:)

vasglo
vasglo  •  16 Ianuarie 2018, 16:33
Postat de ungurul_vesel pe 16 Ianuarie 2018, 13:50

Familia ta stie ca are un geniu in casa? Dupa parerea ta unul care discua cu un criminal sa-i ucida rivalul nu raspunde penal pentru ca el doar l-a contactat si a purtat discutii, altcineva a apasat pe tragaci.

Tu intelegi si vorbesti romaneste? Daca da, zi-mi si mie ce legatura este intre situatia descrisa de mine si cea ”delirata” de tine? Deci, explica-mi si pe limba mea cine-i "unul", cine-i "criminalul", cine-i "rivalul" si cine "apasa pe tragaci"!....-:)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează