FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ARIS LIMASOOL 5-0

Vestea amicalului "trântit" de Aris Limassol a ajuns și în Cipru » "Echipele noastre sunt implicate într-un nou scandal"

FOTO: Ionuț Iordache, Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Iordache, Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 14:55

Ciprioții de la 24sports au preluat informațiile GSP.ro despre evoluția suspectă a lui Aris Limassol din amicalul contra lui Dinamo, pierdut cu scorul de 0-5.

Ieri, reporterii GSP prezenți la amical au semnal evenimente neobișnuite. Două persoane suspecte dădeau indicații portarului lui Aris. Vezi filmul complet aici. Informația a ajuns și în presa cipriotă, care a confirmat că nu este prima dată când formațiile lor sunt implicate în meciuri suspecte de blat.

Vezi şi:

1. EXCLUSIV Scandal IMENS în Cipru! Echipa GSP: Dinamo a fost implicată într-un blat la pariuri! Nemec a izbucnit la portarul advers: "Ce faci?!"
2. EXCLUSIV Primele măsuri după acuzele de blat la Dinamo-Aris: "De acum înainte toate amicalele vor fi cu porţile închise, cine dă meciurile la pariuri?"
3. EXCLUSIV Reacţia clubului Dinamo după meciul suspect cu Aris Limassol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
417933101973582
Horia-mihail Sicoe  •  20 Ianuarie 2018, 15:06

se stie ca MIRIUTA este doar un blatist,cind era jucator in GERMANIA,s-au ungariaA FOST IMPLICAT BIN MULTE PARTIDEVBLATUITE,ATIT EL CIT SI LAURENTIU REGHE,,,,FOSTUL ANTRENOR AL STELEI SI JUCATOR AL NATIONALEi ROMANIEI...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează