SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Pe cine arată cu degetul Stere Halep după victoria Simonei: "Era și ea dezamăgită" + Promisiunea pentru "optimi"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 21:52

Stere Halep a vorbit după ce fiica lui s-a calificat în "optimile" de la Australian Open în fața lui Lauren Davis, scor 4-6, 6-4, 15-13.

Tatăl Simonei Halep s-a arătat extrem de deranjat de oamenii care o vorbesc de rău pe fiica lui în România.

"Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc. Cei 5% sunt care mai vorbesc contra ei. Acești oameni care vorbesc urât sunt total străini față de tenisul din România. Nu sunt de condamnat pentru că și ei au o părere.

Prima dată când intra pe Facebook și vedea astfel de reacții era și ea dezamăgită, dar acum e convinsă că aproape toți românii o iubesc. La rândul ei și ea îi iubește pe români. De-aia a rămas în România pentru că iubește Țara Românească. Nu se apreciază valorile în România", a declarat Stere Halep la Radio Sport 1.

Stere Halep susține totodată faptul că Simona va juca sigur meciul din "optimi", deși are probleme la gleznă:

"Cu siguranță va juca în următorul meci, acum e în recuperare. Se fac proceduri cu gheață, după ultimele tehnologii. Din câte știu, sigur va juca. Simona își dă toată silința să câștige și să meargă mai departe".

  • Simona Halep va juca luni în optimi la Australian Open împotriva japonezei Naomi Osaka. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP

1. SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS » VIDEO Dramatism, adrenalină și nebunie! Halep a câștigat un meci maraton, 15-13 în decisiv! A salvat 3 mingi de meci și a intrat în istorie

2. 3 concluzii MARI după o noapte albă la Australian Open: "marele zid", care a fost refugiul Simonei și distanța enormă pe care a alergat-o

3. VIDEO Reacția Simonei Halep după meciul epic de la Australian Open: "Sunt aproape moartă! Nu mai simt absolut nimic"

4. AUSTRALIAN OPEN // Punctul turneului! Simona Halep și Lauren Davis au oferit un schimb uluitor + lovitură senzațională a Simonei

5. Au luat-o razna după victoria Simonei: "Am fost aproape să sparg televizorul" / "Am rămas pur și simplu fără unghii"

6. AUSTRALIAN OPEN // Merge până la capăt? » 7 obstacole între Simona Halep și finala de la Melbourne 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
sakamoto
sakamoto  •  21 Ianuarie 2018, 17:35

Simona Halep este cea mai buna tenismena romana, a tuturor timpurilor. Este si va fi zeci de ani, de acum incolo. Respect Simona Halep! Esti fata noastra draga!

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  21 Ianuarie 2018, 16:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

apolzancca
apolzancca  •  21 Ianuarie 2018, 12:15
Postat de Victor-ion Petrisor pe 21 Ianuarie 2018, 09:00

D-le Stere chiar crezi că ne interesează pe toți de face fiica dumitale? Fiecare om are propria sa viață și propriile probleme. Mi lasă-ne cu procentele dumitale. La ce procent dintre romani aplici 95% respectiv 5%? Eu cred că la cel mult 1-2% dintre romani.

Nici pe noi nu ne interesează părerile idioate ale unui „neica-nimeni”,așa că te ...IGNORĂM,ceea ce puteai să faci și tu vizavi de știrea despre Halep,dacă tot zici că nu te interesează...sau ești din ăia care protestează ...și nu știu de ce...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează