INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nord-coreean la Juventus » Cine e atacantul pentru care campioana Italiei negociază în aceste zile

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 22:41

Atacantul nord-coreean al lui Cagliari, Kwang-Song Han, ar putea ajunge la Juventus Torino. 

Potrivit publicației italiene Corriere dello Sport, Han este dorit de șefii lui Juventus, care au rămas impresionați de evoluțiile sale din această toamnă în tricoul Perugiei, formație la care a fost împrumutat în acest sezon de Cagliari.

Aceeași sursă susține că bianconerii sunt dispuși să le ofere celor sardinienilor, pe lângă suma de 10 milioane de euro, și jucători precum Cerri, Audero sau Caligara. Propunere a fost refuzată pentru moment de președintele grupării rossoblu, Tommaso Giulini, care cere 30 de milioane de euro pe tânărul sau atacant.

Bianconerii ar vrea să îl mai lase pe vârful nord-coreean la Cagliari încă două sezoane, pentru a crește și a se acomoda cu nivelul fotbalului din Serie A.

Juventus nu este singura echipă care este interesată de Han, atacantul lui Cagliari aflându-se și în vizorul altor echipe mari din Italia precum Inter Milano și AS Roma.

În vârstă de 19 ani, Han este primul nord-coreean care a evoluat într-un meci din Serie A, el debutând în luna aprilie a anului trecut în partida câștigată de Cagliari pe terenul celor de la Palermo, scor 3-1. El mai are contract cu formația sardă până în iulie 2022.

19partide a bifat Han în acest sezon în toate competițiile, reușind 7 goluri și 3 pase de gol

sursa: goal.com 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează