FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Spitalul s-a mutat în Spania! FCSB are 5 jucători-cheie accidentați și doi jucători în recuperare! Cine e vestea bună

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 22:14

FCSB a pornit în al doilea cantonament din iarna asta cu un obiectiv esențial pentru meciul cu Lazio, de pe 15 februarie: recuperarea câtorva accidentați, dacă nu a tuturor, de pe o listă foarte lungă.

Dică își conduce echipa în al doilea stagiu de pregătire. Roș-albaștrii au plecat, ieri, în Spania pentru un cantonament cu obiective neobișnuite: recuperarea e la fel de importantă ca antrenamentele. Pentru că sunt atât de mulți jucători accidentați încât însănătoșirea lor contează enorm!

Bălașa, Pintilii, Florinel Coman, Teixeira și Budescu sunt accidentați, Planici și Romario Benzar sunt în recuperare după probleme vechi. Ultimii doi au apărut un pic în singurul amical pe care l-au disputat roș-albaștrii în primul stagiu, din Antalya, dar mai au de recuperat diferența de pregătire care îi separă de colegii sănătoși.

Reintră Pintilii

Cu primii cinci problemele sunt mai mari, fiindcă dacă vor mai sta pe margine, vor rata turul cu Lazio, de pe 15 februarie. Sunt fotbaliști menajați până acum și în antrenamente, și în amicalul cu Olimpik Donețk, pierdut cu 1-2. Ei au nevoie să apară în partidele amicale programate în Spania ca să capete un tonus normal pentru reluarea sezonului.

Coman e victima cea mai recentă, a fost atacat dur de un adversar ucrainean și a suferit o entorsă la gleznă. Prima veste bună pentru steliști e că Pintilii se va antrena normal în acest al doilea cantonament. Mijlocașul veteran e o piesă esențială pentru duelurile cu italienii.

El și-a demonstrat utilitatea în preliminariile Champions League. Cu Pintilii pe teren, FCSB a remizat la Lisabona, 0-0, fără el a încasat un rezultat dezastruos acasă, 1-5 cu Sporting. 

Amicalele FCSB în Spania:
Joi, 25 ianuarie: FCSB-Admira Wacker
Duminică, 28 ianuarie: FCSB-Jiangsu Sunning
Marți, 30 ianuarie: FCSB-NK Osijek

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
andrei.f
andrei.f  •  22 Ianuarie 2018, 13:47

Trebuie urgent recuperator fizic bun profesionist !

stelbz
stelbz  •  22 Ianuarie 2018, 12:42

Fara acesti jucatori in stare fizica optima ca titulari in echipa ....ADIO TITLUL DE CAMPIOANA ! Daca inteleg ca Fl. Coman s-a accidentat recent, este greu de inteles de ce se permanentizeaza accidentarile sau recuperarile celorlalti.....

gicab
gicab  •  22 Ianuarie 2018, 09:37

Nu se pricepe decât la atacanți și mijlocasi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează