FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Scenariu-surpriză anunțat pentru alegerile FRF: "Luăm în calcul retragerea lui Burleanu"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 22:26

Pompiliu Popescu este convins că Ionuț Lupescu nu doar că va candida până la urmă la șefia FRF, ci chiar va câștiga. Fostul medic al echipei naționale e de părere că actualul președinte, Răzvan Burleanu, chiar va lua în calcul și retragerea din cursă.

"Şansele de a câştiga conducerea fotbalului, pentru a-l ajuta şi a-l scoate din nenorocirea în care a fost adus, sunt imense. Lupescu va câştiga cu cel puţin 95%.

Retragerea lui Burleanu din cursă e o variantă pe care şi noi o ştim şi o luăm în calcul. Nu ştiu dacă ar fi o mare surprinză. Ce poate să spună el în această situaţie? Gata, sunt învins, am nenorocit fotbalul! Plec. Nu e locul meu!? Nu ar pleca de voia lui.

Pot fi anumiţi factori stelari, astronomici, dacă vreţi, care să-l împiedice să mai concureze. Poate fi o ultimă apelare la conştiinţa lui. Dacă o avea. Ştia cineva, cu o zi înainte de alegeri, că Gică Popescu va fi arestat şi dus în puşcărie, ca să aibă el traseul ăsta? Nu ştia nimeni.

Burleanu nu este străin de ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu şi el este beneficiarul oricum. Nu a picat din cer acest culoar pentru el. Ştie asta foarte bine şi a încercat în aceşti ani să meargă pe aceleaşi procedee de intimidare, de şantaj", a declarat Pompiliu Popescu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  23 Ianuarie 2018, 10:36

Bai pompilica , urat imbatranesti ! Dar spune tu , Burleanu l-a pus pe G.Popescu sa fure banii fotbalistilor de la Rapid din transferul lui Bratu la turci ??? O sa spui ca ia dat inapoi , da , dar dupa ce a fost prins ! Taticu , esti dus rau cu sorcova !

stormseeker
stormseeker  •  23 Ianuarie 2018, 10:06

M-ati inebunit cu pompilica asta. Ce tot il bagati in seama, ziaristii lui peste ? *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  23 Ianuarie 2018, 08:21

Cu tot respectul nu Burleanu l a pus pe Gica Popescu sa fure statul......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează