SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Halep exultă după calificarea în sferturile de finală: "Ăsta e cel mai important lucru!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 22:37

Simona Halep, locul 1 WTA, a ajuns în sferturi la Australian Open după ce a trecut de Naomi Osaka, locul 72 WTA, scor 6-3, 6-2. Românca are un motiv de mulțumire după parcursul de până acum de la primul Mare Șlem al anului. 

"Toți cei din staff-ul meu, familia, prietenii, apropiații erau fericiți pentru că nu am renunțat în niciun moment. Cred că acesta e cel mai important lucru pe care l-am îmbunătățit în ultima vreme.

Și vreau să mai lucrez la acest capitol, vreau și mai mult. Acum nu mă mai gândesc la fel de mult la accidentarea de la gleznă. Am văzut că pot să câștig meciuri cu ea cu tot, așa că nu mă mai îngrijorează la fel de mult.

Încerc să alerg normal, să dau 100% la fiecare punct. Încă simt accidentarea, dar pot să o gestionez", a zis Simona Halep la conferința de presă de după meci.

Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, miercuri, în sferturile de finală. 

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA DE AZI A SIMONEI HALEP

1. IMPECABILĂ! » Simona Halep a pulverizat-o pe Naomi Osaka și atinge cea mai bună performanță din carieră la Australian Open!

2. AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep dezvăluie momentele teribile prin care a trecut înainte de meciul cu Naomi Osaka: "Nu am dormit toată noaptea din cauza durerilor"

3. Dulcea Australie » Secretul succesului Simonei Halep la Melbourne, locul în care au început să apară rezultatele importante la turneele de Mare Șlem

4. SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA // Prima reacție a Simonei Halep după meciul perfect de la AO: "Turneul ăsta e ca un maraton!" » Ce zice despre starea fizică

5. AUSTRALIAN OPEN. Manualul de demolare "Simona Halep, lider mondial": intimidare 100% » 3 concluzii după Simona Halep - Naomi Osaka, cel mai bun meci al jucătoarei noastre

 

6. AUSTRALIAN OPEN  // Maratonista Simona Halep » Detaliul incredibil apărut după calificarea în sferturi la AO 

7. AUSTRALIAN OPEN  // Superlovitură din partea Simonei Halep: "Când joacă numărul 1, poți doar să apreciezi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
merace
merace  •  23 Ianuarie 2018, 00:05

Ce bine! In sfarsit CNA a sanctionat GSP! A zis: "Asta vom face noi!" Las GSP sa citeasca articolul complet in situl CNA! :D hahaha

merace
merace  •  22 Ianuarie 2018, 23:49

EXULTĂ?! Acest verb, în articol nesemnat, spune mai mult despre incompetența de la GSP, decât despre Halep. Pe Halep o iubește România. Pe GSP, o caută cine îi crede minciunuile....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează