FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

El e înlocuitorul lui Filip la Dinamo! Miriuță vrea să aducă un "spectator" de la o candidată la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 23:43

Steliano Filip a revenit în această seară în România, iar marți dimineață va pleca în Croația, la Split, unde va efectua vizita medicală pentru Hajduk. Dacă lucrurile vor decurge normal, jucătorul va semna cu formația croată pentru 500.000 de euro.

În privința înlocuitorului. Vasile Miriuță a discutat cu cei din conducere. Îi poate folosi pe acel post pe Nica și Olteanu, însă are pe listă și un jucător de la CFR.

Este vorba despre Alexandru Vlad, fundaș stânga de 28 de ani, care în acest sezon a prins doar 238 de minute la CFR în Liga 1, conform TV Digi Sport.

Faptul că dinamoviștii îl au în vederi pe fotbalistul de la CFR Cluj a fost dezvăluit de Gazeta Sporturilor încă din ultimele zile ale anului trecut.

Vasile Miriuță exploatează astfel din plin relațiile bune pe care și le-a păstrat în Gruia chiar și după plecarea sa de la CFR. Dinamo ar vrea să-l ia pe Vlad împrumut până în vară, urmând să aibă opțiune de cumpărare.

NICI NU MAI PRINDE LOTUL!

Vlad nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, dovadă clară fiind faptul că fundașul stânga nu mai prinde nici măcar lotul de 18. Jucătorul a văzut din tribune ultimele 14 meciuri de Liga 1. A bifat 120 de minute în Cupa României cu FC Botoșani, în octombrie, acesta fiind ultimul său meci jucat în tricoul CFR-ului.

Au scăpat de doi

CFR Cluj pare dispusă să renunțe la jucătorii pe care Dan Petrescu nu are de gând să se bazeze în a doua parte a sezonului. I-a cedat deja pe Dan Nistor și Urko Vera.

Primul a ajuns chiar la Dinamo, exact echipa de unde fusese luat în vară, iar al doilea a ajuns la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare.

E IMPRESARIAT DE ANA

Ionuț Negoiță a dus, de-a lungul timpului, multe războaie ca fotbaliștii săi să nu fie impresariați de Anamaria Prodan. Acum, finanțatorul dinamovist a ar trebui să închidă ochii la Alexandru Vlad, care este impresariat de soția lui Reghecampf.

Negoiță nu mai este atât de vehement pentru că este îmbiat continuu de avocatul clubului, Valentin Gheorghiță, să fructifice posibilele colaborări cu Ana. Gheorghiță este o apariție constantă în anturajul impresarei și prieten apropiat al acesteia.

60 de meciuri
a jucat Vlad în Liga 1, all-time

2020
este anul în care îi expiră lui Vlad contractul semnat cu CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
935313893183577
Radescu Augustin  •  25 Ianuarie 2018, 01:37

Daca pina la 28 de ani a strins doar 60 de meciuri in Divizia A, inseamna ca e ... galactic :) :) inca o varza care rasare in curtea lui Dinamo. Aman, aman!

fangigi
fangigi  •  24 Ianuarie 2018, 00:57

Spectator asa cum este, Vlad nu are cum sa nu fie peste Filipe!

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  23 Ianuarie 2018, 18:31
Postat de dvd1 pe 23 Ianuarie 2018, 08:51

as fi foarte curios sa stiu ce au vazut aia la Stelu Filipao care o tara intreaga nu a vazut

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează