FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Thomas Neubert a vorbit despre revenirea la FCSB și despre ultimul transfer al roș-albaștrilor + Ce spune despre succesorul său

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 17:01

Thomas Neubert a fost foarte apreciat la FCSB pentru tehnicile sale de pregătire, din primul mandat al lui Reghecampf, însă în urmă cu un an și jumătate a plecat cu scandal de la echipă, fiind scos vinovat pentru condiția fizică a jucătorilor.

Preparatorul fizic german a vorbit despre revenirea lui Cristi Tănase la FCSB și spune că e o alegere foarte bună.

"Da, cu siguranţă. Cu siguranţă Cristi se va întoarce la acelaşi nivel la care a fost când a plecat şi se va lupta mult pentru Steaua. E o decizie foarte bună", a declarat Neubert pentru TV Telekom Sport.

Neubert a vorbit și despre o eventuală revenire a sa la FCSB: "Eu, nicio şansă. În acest moment am contract in ȚSKA. Mai am încă 12 luni de contract. Apoi vom vedea, dar sigur îmi voi duce contractul la sfârşit".

...despre Marian Lupu, succesorul său la FCSB: "Este foarte greu să vorbeşti despre aşa ceva. Îl cunosc pe Marian, este colegul meu şi îl apreciez foarte mult. Este un preparator fizic foarte bun... (Lupu?) Da, Lupu. Este la un nivel foarte bun. Nu pot să spun de ce apar accidentări. Chiar nu pot spune nimic, pentru că nu am informaţii din interior".

...despre lupta la titlu: "În mod normal ar trebui să câştige Steaua. Ar trebui să câştige, fără niciun fel de discuţii. O spun din nou, au o echipă foarte puternică, îl au şi pe Meme Stoica, care face o treabă fantastică. Pentru mine, este cel mai bun manager din România. Această echipă, jucătorii pe care îi are Steaua acum sunt mai mult decât de ajuns pentru primul loc. De asemenea, mă aştept să facă două jocuri foarte bune cu Lazio, cu siguranţă vor avea două rezultate foarte bune cu Lazio în Europa League".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  23 Ianuarie 2018, 21:08

o pagina plina de iosifi , palnii si maricei

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  23 Ianuarie 2018, 20:58
Postat de jack_the_stripper pe 23 Ianuarie 2018, 20:40

Tu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Ianuarie 2018, 20:40
Postat de fcsbnuesteaua pe 23 Ianuarie 2018, 20:24

SA VA ARAT CE SCRIA UN PROST ASEARA .................Postat de John Milne pe 22 Ianuarie 2018, 23:52 Va baga astia 2 in ghiveci definitiv clatitare......................OARE CINE ESTE ACEST PROST ?????????????????????????????????

Tu?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează