FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Încep alianțele! CFR Cluj o vrea pe Dinamo în play-off: "Poate încurca Steaua oricând"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 10:38

CFR Cluj a învins în două rânduri pe Dinamo în sezonul de toamnă, dar ar avea nevoie de sprijinul roș-albilor în play-off.

Președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, a recunoscut la Pro X: "Eu îmi doresc Dinamo în play-off, este o echipă care aduce spectatori și asta e important. Cu Dinamo am avut meciuri frumoase, e o formație mai interesantă decât altele.

În derby-ul dintre ele, Dinamo o poate încurca pe Steaua și atunci când clasamentul nu ar sugera că se poate", a spus președintele "feroviarilor".

În ultimele două sezoane, Dinamo i-a pus de fiecare dată piedici FCSB-ului în play-off, luându-i puncte care în final s-au dovedit a fi decisive, roș-albaștrii pierzând ultimele două titluri în detrimentul Viitorului și Astrei Giurgiu. 

În plus, în sezonul 2007-2008, Dinamo a arbitrat lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB. În penultima etapă a acelei ediții, "câinii" au învins marea rivală cu 2-1 și au direcționat titlul către Cluj. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
811730288915362
Constantin Luca  •  02 Februarie 2018, 15:22

ASTI SANT IN RELATII BUNE INCEPAND DIN 2008,DEPE TIMPUL MITRALIEREI BRATU,SAU ALIANTA CFR-DINAMO-POLI TIMISOARA,MAI NOU DECLARATIA LUI MIRIUTA CA VA FACE O ALIANTA IMPOTRIVA FCSB,CA SA NU IA TITLUL.IN 2016 PIDICA A FOST COLTESCU,IN 2017 FRANA AFOST CFR-DINAMO-ASTRA+HATIEGAN-RADU PETRESCU.IN 2018 VOM VEDEA CEL MAI RAU CA NIMENI NU VEDE REALITATEA SI CAND IESIM AFARA CU ECHIPELE SI NATIONALA OBTINEM O GROAZA DE REALIZARI....

demolarii
demolarii  •  02 Februarie 2018, 13:38

CFR a cumpărat și de la Viitorul: Tucudean și Boli, și de la Astra: Ioniță. In plus D Petrescu și Gh Hagi au multe meciuri că și coechipieri. Deci nu totul se rezuma la Dinamo București, deși un meci cu Dinamo are audienta peste meciurile cu Astra și Viitorul la un loc.....

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Februarie 2018, 12:17

Dinamo nu e satelitul nimanui ,e o echipa corecta ce joaca si contra CFR-ului si contra FCSB-ului.Nu acelasi lucru se poate spune despre Boston .Plus derbyurile cum va palce voua sa le spuneti de Romania .care umplu tribunele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează