FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-2

Becali a fost fanul lui Dinamo, dar nu o vrea în play-off: "M-am bucurat de parcă a marcat Steaua" » Atac la CFR Cluj: "Cum să câștige ungurii campionatul?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 11:31

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că s-a bucurat la golul egalizator marcat de Dinamo în finalul meciului cu CSU Craiova, 2-2, dar a spus că nu vrea ca echipa alb-roșie să se califice în play-off. În plus, a avut un nou derapaj la adresa celor de la CFR Cluj.

"Când a dat gol Dinamo m-am bucurat ca și cum ar fi marcat Steaua. După acel gol, aveam emoții la fiecare fază. Eu voiam egal la acel meci. Bine, putea să câștige și Craiova. Orice era bine, dar să nu câștige Dinamo.

Eu nu vreau Dinamo în play-off. E mai frumos cu Dinamo, dar nu vreau. Că o să vină dinamoviștii și o spună că au zis fanii că nu o vor pe Steaua campioană și au pus presiune. 

Și Miriuță e ungur. Cum să țină ungurii cu românul? Miriuță a jucat pentru Ungaria.
E ordin de zi, de la Orban (n.r. premierul Ungariei), ca CFR să ia campionatul în anul centenarului României. CFR este echipă ungurească. E rușinos să câștige ungurii în anul centenarului și de aceea mă lupt așa tare", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Final nebun de sezon! Luptă incendiară pentru locurile de play-off » Cum arată ultimele etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
stoichkov8
stoichkov8  •  05 Februarie 2018, 21:27
Postat de suzana2a pe 05 Februarie 2018, 19:56

Gigi, va spun eu, e caine pana la moarte!

de unde stii u szsusi?

suzana2a
suzana2a  •  05 Februarie 2018, 19:56

Gigi, va spun eu, e caine pana la moarte!

mihai_bn
mihai_bn  •  05 Februarie 2018, 18:34

Sunt convins că gândirea acestui condamnat penal e și gândirea multor locuitori din sudul țării, dar ăsta o zice cu o ură viscerală față de comunitatea maghiară. Văd că loaza din Pipera o dă înainte cu anul centenarului. Gheorghe, în calitate de român îți transmit să-ți bagi undeva naționalismul de 3 lei, eu voi sărbători centenare și alte porcării când o să avem autostrăzi, școli și spitale cum au ungurii. Până una-alta, sper ca în anul centenarului să ia CFR titlul, ca să mori de ciudă, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează