FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii sunt ironici: "Am văzut că au dat și dânșii niște declarații, să zic așa, răzbunătoare" » Când ar putea intra Torje

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 19:57

Dinamoviștii sunt concentrați pe meciul cu Concordia Chiajna, deși săptămâna viitoare au derby-ul cu FCSB. Decarul Dan Nistor a trimis câteva săgeți către marea rivală.

"Sincer să vă zic, nu se gândește nimeni la meciul cu Steaua. Toți ne gândim la meciul cu cei de la Concordia ChiajnaAm văzut că au dat și dânșii niște declarații, să zic așa, răzbunătoare, că o să ne aștepte un meci foarte greu. E normal, trebuie să-și apere șansele normal, să fie egal, dar sperăm să câștigăm cu ajutorul publicului", a declarat Dan Nistor.

"Ieri am vorbit cu Torje și a zis că zilele astea se va rezolva. Mai multe nu pot să vă zic, el știe mai multe. Eu, din câte am vorbit cu el, mi-a zis că la meciul de luni va putea să joace. Cum, nu știu"
Dan Nistor

Meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo se dispută luni, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, Look TV, Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Februarie 2018, 07:58
Postat de Stefan Nica pe 10 Februarie 2018, 07:24

Ar fi fost derby dacă era Dinamo Steaua,nu fcsb,o echipa care nu există

Spune-i asta si lui Nistor, ca el nu e asa perspicace ca tine si crede ca e vorba de Steaua...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Februarie 2018, 07:57
Postat de reddog_forever pe 09 Februarie 2018, 21:03

banuiesc ca ai vrut sa scrii ceva inteligent, dar, ca de obicei, voua nu va poate iesi asa ceva... mai treceti pe la scoala, poate mai fac cursuri la fara frecventa.

Sunt sigur ca ai vrut sa scrii ceva inteligent, dar, fratilor lui Nistor nu le poate iesi asa ceva... Sa nu mai treci pe la scoala, ca tot nu se prinde nimic de tine. Tu gandeste-te la meciul cu Chiajna, ca aia au dat niste declaratii, sa zic asa, razbunatoare. O sa va astepte un meci foarte greu. Dar cainii, neputinciosi, spera sa castige cu ajutorul coregrafilor. Pacat ca e pista aia, ca ar sari toti in ajutor...

564351217065972
Stefan Nica  •  10 Februarie 2018, 07:24

Ar fi fost derby dacă era Dinamo Steaua,nu fcsb,o echipa care nu există

Vezi toate comentariile (8)
Comentează