INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, PRO X, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Italienii invadează Bucureștiul! Câți fani ai lui Lazio sunt așteptați la meciul cu FCSB: "Nu beți pe străzi, puteți fi arestați!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 15:49

Lazio vrea s-o atace pe FCSB cu toate armele și va fi ajutată din tribune de peste 1.200 de suporteri italieni, anunțul fiind făcut de Marco Canigiani, responsabilul de marketing al clubului din Roma.

"Mai mult de 1200 de suporteri vor veni cu echipa la București. E foarte frumos să-i avem alături. E foarte important să respecte indicațiile de securitate", a spus Canigiani la postul de radio Lazio Style.

Site-ul oficial al lui Lazio îi avertizează pe fani: "Consumul de alcool e permis doar în puburi, restaurante și la terase. Dacă beți în afara acestor zone, pe stradă sau în mijloacele de transport, puteți fi arestați".

În altă ordine de idei, acoperișul Arenei Naționale a fost tras în această dimineață din cauza ploii din ultimele ore din București și va fi lăsat așa până după meci.

FCSB și Lazio se vor duela joi, de la ora 22:05, în 16-imile Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
gicab
gicab  •  14 Februarie 2018, 22:30

Arestat ?!?!?!?!!!

danger.
danger.  •  14 Februarie 2018, 19:19
Postat de becalidomprofesor pe 14 Februarie 2018, 19:07

bravo fratele meu dac! sa vina banii!!! ah stai ca eu ma trag din albanezi

Hai lasa ... recunosti si tu ca bugetul rinamovistilor e ZERO , niciunul dintre patronii astia nu -si risca banii daca nu e sigur ca-i va recupera . Acum e mai simplu sa stai ca prostul la umbra si sa razi de aia care muncesc ( joaca din 3 in 3 zile ) , din care munca vin salariile cele mai mari din L1 ! fiecare echipa trage pt ceva , unii pt titlu si o prezenta in primavara europeana iar altii se roaga sa prinda play off-ul si toamna europeana :)))

becalidomprofesor
becalidomprofesor  •  14 Februarie 2018, 19:07
Postat de danger. pe 14 Februarie 2018, 19:03

in timp ce unii joaca in saisprezecimile EL , altii dau tarcoale stadionului . Banii pt urmatorul buget de transferuri vin de aici nu doar de la Liga sau din penibilele vanzari prin Rusia pe sume ridicole !!!

bravo fratele meu dac! sa vina banii!!! ah stai ca eu ma trag din albanezi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează